Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Sindicatele vor sa-si desemneze propriul candidat la primarie

Organizatiile sindicale din Braila reunite in actiunea comuna privind sensibilizarea factorilor decizionali cu privire la problemele socio-economice ale orasului prin realizarea unei note de protest, se pregatesc sa se implice in lupta pentru fotoliul de primar. Surse din cadrul sindicatelor implicate in proiect, ne-au informat ca la acest moment se poarta discutii privind desemnarea unui candidat la Primarie din rindul liderilor sindicali braileni, favorit in cursa de nominalizare fiind presedintele Sindicatului "Metal 94", Constantin Iarca. Contactat telefonic, acesta a evitat sa confirme informatia cu privire la nominalizarea sa printre potentialii candidati la fotoliul de primar al orasului, subliniind ca va fi organizata o conferinta comuna a sindicatelor brailene ocazie cu care este posibil sa fie abordat subiectul.
Reamintim ca, in primavara anului 2004, liderul de sindicat a mai incercat o intrare in viata politica braileana prin filiala locala a Patridului Noua Generatie (PNG), al lui Gigi Becali, tinta fiind sa candideze din partea PNG la Primaria Braila in alegerile locale din vara lui 2004.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii