Mergi la conţinutul principal

Sindicatele ameninta cu miscari de protest

Grupul celor peste 20 de sindicate, care au semnat si transmis saptamina trecuta o nota de protest catre autoritatile locale si partidele cu reprezentare in judetul Braila, nu este multumit de modul in care adresantii au perceput actiunea comuna. Conducerea Sindicatului "Metal 94", initiatorul coalizarii sindicale, a punctat ca pina ieri, doar un singur parlamentar a dat curs actiunii si a invitat la dialog, asta in contextul in care termenul limita stabilit de protestatari este 16 mai. "Doar deputatul Mihai Tudose a raspuns pina acum actiunii comune a sindicatelor din Braila si ne-a invitat pentru discutii. Apreciez deschiderea dumnealui, dar vreau sa atrag atentia celorlalte persoane si institutii carora noi, sindicatele, le-am trimis nota comuna a peste 20 de sindicate sa ia in serios petitia noastra, in caz contrar vom declansa ample actiuni de protest", ne-a declarat Constantin Iarca, presedintele Sindicatului "Metal 94".
Reamintim ca la finele saptaminii trecute peste 20 de sindicate reprezentind mii de salariati au semnat o petitie comuna prin care cer imperativ solutionarea mai multor probleme de ordin social, economic si administrativ cu care brailenii se confrunta. Printre problemele ridicate de sindicate se numara amenajarea unor camine pentru batrini, distrugerea gastilor de cartier, reabilitarea strazilor, eliminarea ciinilor vagabonzi, amenajarea zonelor publice, organizarea eficienta a transportului public de persoane, precum si continuarea unor investitii de amploare.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu