Mergi la conţinutul principal

Sindicalistii din imbunatatiri funciare picheteaza sediul Ministerului Agriculturii

Membrii Uniunii Sindicatelor din Imbunatatiri Funciare (USIF) picheteaza, astazi, sediul Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, nemultumiti ca, din cauza blocajului Societatii Nationale de Imbunatatiri Funciare (SNIF), nu-si mai primesc salariile, dar si pentru a cere privatizarea unitatii.
Pichetul de la Ministerul Agriculturii va fi organizat intre orele 10.00 si 13.00, organizatorii anuntind ca vor participa aproximativ 150 de salariati.
Sindicalistii sint nemultumiti de blocajul total al activitatii SNIF ca urmare a sechestrului pus de catre ANAF asupra societatii si cer privatizarea unitatii in integralitatea sa, pe baza unei strategii elaborate de Agentia Domeniilor Statului (ADS). Reprezentantii USIF spun ca ANAF a blocat si sursa de salarii, astfel ca angajatii nu isi mai pot primii banii.
In aceste conditii, sindicalistii cer Ministrului Agriculturii sa ia masuri pentru scoaterea SNIF din executare silita, pentru a putea privatiza unitatea. "In contextul in care Romania a fost afectata in ultimii ani de grave calamitati naturale este cit se poate de urgent ca aceasta situatie sa fie deblocata, atit pentru a evita convulsiile sociale produse de pierderea locurilor de munca, cit si pentru a avea la dispozitie o forta de interventie prompta si eficienta in diminuarea si combaterea efectelor calamitatilor naturale", precizeaza reprezentatii USIF intr-un comunicat de presa.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu