Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Simulare secreta in scolile brailene

Peste doua saptamini, in 30% dintre scolile brailene se va realiza simularea tehnica a transmiterii subiectelor pentru tezele cu subiect unic de la clasa a VII-a, se anunta intr-un comunicat de presa al Ministerului Educatiei. Simularea se va realiza fara elevi si fara subiecte reale.
La nivelul fiecarui inspectorat scolar se va constitui o comisie care va stabili lista cu unitati scolare incluse in simularea tehnica a transmiterii subiectelor, insa vor avea prioritate acele scoli la care accesul este dificil sau care se afla la mare distanta de resedinta de judet. Dupa ce vor intra in posesia variantei de subiect, membrii comisiei o vor distribui in conditii de securitate catre unitatile scolare participante la simulare. In aceasta etapa, se va avea in vedere faptul ca in conditiile reale de desfasurare a acestui examen, Inspectoratul raspunde de securitatea si confidentialitatea subiectelor din momentul in care le primesc si pina acestea ajung in scoli, se mai precizeaza in comunicat. Dupa incheierea simularii, fiecare Inspectorat va colecta si centraliza informatii de la fiecare scoala participanta pe care le va pune la dispozitia Ministerului Educatiei si Cercetarii sub forma unui raport sintetic.
Inspectoratul Scolar Braila, prin inspectorul de imagine Maria Stefan, a spus ca, intr-adevar, s-au primit documentele necesare pentru organizarea acestei simulari tehnice, dar ca toate datele sint secrete, inclusiv numele scolilor care participa la simulare, asa ca nu poate pune la dispozitia opiniei publice nici o informatie referitoare la acest subiect.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii