Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Simpozion al profesorilor de biologie pe teme de cercetare stiintifica

Simbata, la Grupul Scolar "Edmond Nicolau" a avut loc sesiunea de
comunicari metodico - stiintifice ale profesorilor de biologie din scolile si liceele brailene. Simpozionul a fost deschis de inspectorul de specialitate Cristian Gurzu, care a anuntat aparitia celui de-al
saptelea numar al revistei "Biomet". Publicatia structurata pe mai
multe sectiuni contine informatii utile de larg interes, cu ilustratii
vizind articole metodice si stiintifice de sinteza care vin in sprijinul
profesorilor, subiecte de la concursuri, olimpiade, precum si
rezultatele acestora. Profesorii de biologie au prezentat lucrari in
format electronic pe diferite teme si au purtat discutii pe marginea lor. Profesoara Camelia Costea, de la Grupul Scolar "Mihail Sebastian", a prezentat o lucrare realizata in colaborare cu prof. Geta Rusu, avind ca tema de cercetare "Organismele modificate genetic". Au urmat prof. Daniela Carac, de la Scoala cu clasele I - VIII Plopu, cu o lucrare pe tema "Rezervatia naturala Balta Mica a Brailei" si Claudia Caineanu, de la Scoala "Ion Bancila" care a prezentat colegilor citeva metode interactive de predare a notiunilor referitoare la circulatia singelui. Prof. Violeta Mohonea, de la Grupul Scolar "Constantin Brancusi" a realizat un studiu privind "Virusurile herpes si capacitatea lor transformata", iar prof. Victorina Ciomartan de la Scoala "Mihai Eminescu" a facut referiri privind Programul international "Eco - Scoala". Inspectorul de specialitate, prof. Cristian Gurzu, a prezentat profesorilor de biologie "Rolul hormonilor steroizi in invatare si memorie". Au mai prezentat lucrari profesoarele Luminita Mocanu, de la Liceul pedagogic - "Galele - o curiozitate a naturii" si Nicoleta Dinu, de la Liceul "Panait Cerna" care a sustinut o lucrare avind ca scop informarea si sensibilizarea in problematica HIV/SIDA.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii