Mergi la conţinutul principal

Simionescu nu mai vrea proiecte eliminate de pe ordinea de zi a CLM

Edilul-şef, Aurel Simionescu, a dat recent o directivă destul de serioasă consilierilor municipali în privinţa modului în care îşi desfăşoară activitatea în cadrul Comisiilor de specialitate. Primarul a ţinut să avertizeze asupra faptului că nu mai vrea să existe proiecte retrase de pe ordinea de zi a unei şedinţe CLM, chiar în ultimul moment. "Vreau să nu mai promovăm proiecte de hotărâre şi apoi să le scoatem de pe ordinea de zi. Reluaţi puţin discuţia pe acele proiecte de hotărâre şi dacă suntem de acord, le introducem şi cu asta, basta. Votăm şi vedem ce este. Dacă nu? Atunci nu le mai introducem deloc. Avem deja de două şedinţe nişte hotărâri pe care le-am scos de pe ordinea de zi. Rugămintea mea ar fi să le analizăm cu atenţie în Comisii", a declarat Simionescu, în cadrul celei mai recente şedinţe extraordinare a legislativului brăilean. Cu aceeaşi ocazie, edilul-şef a anunţat că şedinţa ordinară a CLM din această lună ar trebui să aibă loc pe 29 iulie.
Reamintim că în şedinţa ordinară din luna mai, proiectul de hotărâre privind "Actualizare Lot 3 Piaţa Halelor" a fost retras de pe ordinea de zi deoarece în Comisia de Urbanism, unde este membru consilierul liberal Simona Drăghincescu, s-au cerut documente şi lămuriri suplimentare. De asemenea, în şedinţa ordinară din luna iunie mai multe proiecte ale liberalilor au fost respinse sau scoase de pe ordinea de zi, la propunerea PNL-istei Simona Drăghincescu: regulamentul ce viza firmele care execută lucrări şi lasă mizerie în urma lor, legea care trebuia să schimbe modul de închiriere a spaţiilor publice şi actualizarea suprafeţei pe care ar urma să se construiască o piaţă de gros în Târgul Obor.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro