Mergi la conţinutul principal

Simionescu, nemulţumit de munca firmelor de deszăpezire

Primarul Brăilei, Aurel Simionescu, se declară total nemulţumit de modul în care firmele însărcinate cu deszăpezirea străzilor s-au comportat în lupta lor cu nămeţii. Acesta a declarat ieri, în timpul şedinţei de Consiliu Local Municipal ( CLM ), că tot valul de plângeri care s-a abătut asupra Primăriei este unul absolut fondat, din moment ce oraşul, chiar şi după intervenţia autogrederelor, semăna sub imperiul zăpezii cu un cătun sălbatic din Laponia: " Vreau să fac un scurt comentariu cu privire la...ştiţi voi ce. Da, sunt total de acord cu plângerile cetăţenilor! Modul în care a fost administrat oraşul pe durata căderilor de zăpadă este unul dezamăgitor. Firmele angajate în acest demers nu au avut capacitatea de a interveni în condiţii deosebit de grele, cum au fost cele de la jumătatea lunii decembrie. De aceea, pe viitor, vom fi mult mai atenţi cu performanţele firmelor care-şi vor asuma responsabilitatea contractuală a unei astfel de acţiuni".

Pe de altă parte, edilul-şef e de părere că o parte din vină ar aparţine şi celor care şi-au abandonat maşinile pe marginea străzilor în timpul "urgiei albe", făcând astfel imposibilă trecerea lamei prin mai multe zone ale oraşului. "Bun, sunt de vină firmele, dar o parte din vină aparţine şi acelor cetăţeni care şi-au lăsat maşinile tocmai pe marginea străzii. Nu le-aţi văzut cum arătau, împietrite acolo şi acoperite total de zăpadă? Se pare că a cam dispărut simţul comuniunii sociale. Mi-ar fi plăcut să-i văd măcar pe proprietarii acelor maşini ieşind şi ei cu o lopată în mână pentru a-şi deszăpezi maşinile şi a le muta de pe stradă. Vă spun că, pe Dorobanţi, ca şi în alte zone ale judeţului, am intrat cu grederele pe linia de tramvai, şi asta pentru că pur şi simplu lama nu a încăput pe stradă, deoarece erau parcate şiruri de maşini", a conchis Simionescu cu o urmă de iritare în glas.

Deasemenea, primarul a încercat să ostoiască şi orgoliul comunitarian al brăilenilor, promiţându-le că în zilele viitoare va trece cu siguranţă la aplicarea sancţiunilor pentru firmele care nu şi-au făcut cum trebuie datoria.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro