Mergi la conţinutul principal

Simionescu, hărţuit de brăilenii care vor audienţe instant

Primarul Aurel Simionescu este hărţuit prin Primărie de brăileni care se cred "mai egali decât alţii". Edilul-şef este deranjat de faptul că unii indivizi refuză să înţeleagă că primarul nu le poate rezolva problemele pe loc, pe scările clădirii, ci că trebuie să se înscrie în audienţă pentru a se face o analiză a situaţiei lor înainte de a se lua o decizie. "Există un program de audienţe al primarului, al viceprimarilor... Dar sunt unii concetăţeni care se cred mai egali decât alţii şi în fiecare dimineaţă se aşază câte doi, trei, cinci, la uşă, ca să îi acorzi audienţă pe scări şi să îi rezolvi şi problema instantaneu... Teoretic, trebuie să se înscrie în audienţă vinerea. Până joia următoare, când am eu audienţă, se verifică istoricul - că unii au întregi poveşti în spate, se identifică problema şi nişte eventuale rezolvări... Aşa se face... Or ei, venind pe partea astălaltă, ne aşteaptă la uşă să le dăm atunci pe loc lemne, medicamente, bani, locuinţe, ajutor de înmormântare. Nu se poate aşa". Simionescu a mai adăugat că nu există caz în care primarul sau viceprimarii să refuze să primească vreo persoană, aşa că nu vede de ce nu s-ar comporta lumea civilizat: "Cetăţenii Brăilei sunt egali, au drepturi egale, pot exista şi situaţii excepţionale, dar asta nu înseamnă că trebuie să transformăm în fiecare dimineaţă intrarea primarului în clădire în audienţă ad-hoc. Eu am în fiecare joi 30 - 40 de persoane în audienţă, viceprimarii au marţea şi miercurea câte 20 - 25 şi ei... Deci, vine tuturor rândul".

În aceeaşi ordine de idei, edilul-şef a mai adăugat că şi cei care solicită urgent locuinţe ANL trebuie să înţeleagă că există o listă care se respectă: "Mereu îi întreb, dacă ei ar fi pe lista respectivă şi cu un număr - două înaintea lor s-ar da casa altcuiva care a cerut la urgenţă, lor le-ar conveni? Şi ei recunosc că nu... Deci, nu putem mulţumi pe toată lumea, dar trebuie să fim civilizaţi, nu putem obţine rezolvări la problemele noastre pe scările Primăriei".

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro