Mergi la conţinutul principal

Sicriele Braicar au început să cedeze. Un autobuz a devenit tricicletă, după ce a rămas fără o roată în trafic

Mă scuzaţi că încep rubrica aşa, abrupt, dar am o întrebare: la Braicar este director tot domnul ăla… Săndulescu parcă îi zice, care e director de pe vremea când încă nu se inventase Google?

Tot vorbim despre schimbare în Brăila, despre oameni noi şi partide curate, dar despre curăţarea societăţilor de interes public când începem să vorbim şi, mai ales, să acţionăm?

Cu ce naiba să mai circuli în Brăila asta? Cu maşina personală nu ai curaj, pentru că rişti să ţi-o faci praf în gropile imense căscate pe carosabil. Cu taxiul nu prea îţi dă mâna, că doar nu e Crăciun sau Revelion în fiecare zi, ca să nu te uiţi la bani.

Mai rămânea Sf. Autobuz de la Braicar, societatea aia condusă în continuare de Cornel Săndulescu, care a schimbat vreo 3-4 primari până acum.

Ei bine, iată că nici cu autobuzul nu mai ai curaj să te aventurezi în Brăila, căci s-ar putea să ajungi material didactic pentru medicii legişti. Dincolo de faptul că unele autobuze ale Braicar sunt absolut infecte sau că înghesuiala este insuportabilă, mai nou nici siguranţa în timpul călătoriei nu îţi mai este garantată.

Până acum ne gândeam că ajungem la destinaţie transpiraţi, plini de nervi şi buzunăriţi de şuţi, dar măcar ştiam că ajungem.

De miercuri seară (probabil aţi văzut imaginile la TV), s-a dus naibii şi mult invocata siguranţă a autobuzelor Braicar. Asta după ce un autobuz s-a transformat în tricicletă, una dintre roţi desprinzându-se în timpul călătoriei. Bine că nu a murit nimeni, că altfel se lăsa cu scandal mare. Aşa, lumea mai mult s-a amuzat, iar conducerea Braicar a răspuns senin că, ce vreţi fraţilor?, s-a rupt un rulment.

Şi zi-i aşa, bre nea Săndulescu, s-a rupt un rulment, aşa-i? Auzi, mare chestie: s-a rupt un rulment, iar lumea sare de fund în sus că vezi-Doamne ce s-a întâmplat. Aşa e, nu e cine ştie ce!

Ei bine, eu mi-aş dori ca la următoarea şedinţă de CA la Braicar, să i se rupă şi directorului Cornel Săndulescu “rulmentul” de la scaunul său directoral, iar el să rămână într-un picior, să vedem cât rezistă aşa în funcţie. (A Cincea Roată La Căruţă)

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro