Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

In sfirsit, vom avea ocazia sa mergem sa nu-i votam pe actualii

Dan Sabau PLD

Imaginati-va, m-am saturat de Dan Sabau desi in acesti trei ani din mandatul lui de senator abia daca l-am vazut din an in Pasti. Dar deja ma calca pe nervi. A fugit de la liberali, s-a certat cu Cibu, s-au porcait prin ziare, s-au faultat reciproc, iar acum umbla cu caruta PLD prin tara sa se atirne la PD. Toti ii dau tircoale lui Basescu, pentru ca au vazut ca se lafaie undeva la 50% in sondaje. Ce a facut Sabau pentru Braila din 2004 incoace? A fost la simpozioane cu si despre medici, si-a tras banu' de la Sibiu, acolo unde o face pe profesorul distrat si, in general, s-a imbogatit pe nesimtite. Ia, ia sa-l vad pe ala care il mai vrea inca 4 ani pe Sabau. Mda, eram sigur ca nimeni nu va ridica mina sus. Pai, avem dreptate noi, astia care nu l-am trimis in Parlament, sa-l fugarim din Senat.

Aurel Simionescu PSD

Bietul Simi, ti-e si mila sa-i tragi un sut in fund. Are moaca aia de ciine plouat care tremura la injectie si oricit de multi draci ai avea pe el parca nu te lasa inima sa-i dai doua peste ceafa. Uite-asa ne-a prostit Simi pe toti. Cu fata asta a lui si-a vazut de treaba in Senat si ne-a luat banii, lasind-ne cu buza umflata. Ati observat ca Simi nu are nimic de zis nici pro, nici contra. In general el nu are pareri. Nu cumva sa deranjeze pe cineva. Este obisnuit probabil de pe vremea lui Ceausescu sa nu faca miscari bruste in formatie. Pentru ce sa iasa el in evidenta, ca leafa de senator oricum ii merge si daca deschide gura si daca tace ca prostu-n papusoi. El nu spune niciodata nimic, pentru ca ii este frica sa nu fie tras apoi la raspundere. Ce, el e fraier ca Alin Teodorescu sa afirme ca nu a fost o idee buna chestia cu motiunea de cenzura. Pai, sa-l dea afara Geoana, iar el sa ramina pe drumuri? Simi, avem vesti proaste pentru tine: dispari!

Alin Teodorescu PSD

In cazul lui Alin Teodorescu nu mai trebuie sa ne incordam deloc. Omu' se va cere singur afara. Deja aia de la partid se vorbesc sa-l puna pe cursa, pentru ca a facut galagie in democratie. Nici noi nu avem motive sa-l mai toleram. Ne-a demonstrat cit de bun deputat poate fi, basca ne-a aratat ca daca vrea poate sa nu faca absolut nimic in trei ani de mandat. Ne lasa reci faptul ca de fiecare data a recunoscut sincer, cu mina pe inima, ca a frecat-o! Speram sa ne surprinda macar o data si sa spuna "uite, ma, fratilor, m-am batut pentru ca legea asta sa fie votata; o lege care ajuta Braila". Nu a fost sa fie. Pentru modul defectuos in care Alin Teodorescu a inteles sa intretina relatia cu noi, fraierii de alegatori, il premiem cu Zmeura de Aur. Aline, fugi, ca vine! Peste tine!

Gabriel Sandu PLD

Mai tineti minte cum ne-a prostit Sandu in 2004? Cica va face el o Lege a Brailei, ca sa ramina in memoria colectiva a oamenilor din acest oras. Nu am inteles prea bine la vremea respectiva ce anume va contine aceasta Lege a Brailei si cum ne va influenta ea viata, dar acum chiar nu mai are rost sa discutam. In calitate de deputat de Braila, Gabriel Sandu nu a facut, evident, nimic. Bine, daca o sa-l intrebati pe el, o sa va imbirlige ca nu stiu cite zeci de luari de cuvint si interpelari a avut in plen, de parca vorbaria de la prezidiu ne tine noua de foame. Asa si eu pot sa merg sa-mi dau cu parerea in Parlament ca nu sint strazi in Romania, ca pensiile sint mici, ca sistemul de sanatate este bolnav etc. Apropo de chestia asta, ce-ar fi sa ma votati pe mine in locul lui Sandu, huh?

Horia Vasioiu PD

E clar, in familia Vasioiu, Daniela este cea care cit de cit mai are minte. Horia este cam talimba, si m-am convins de mai multe ori de lucrul acesta. Bai, nu are nici o sclipire, nici o idee notabila, nu se implica in nimic. In afara de faptul ca se zbate sa apara cu poza in ziare, altceva nimic. Tare as vrea sa-l vad pe Vasioiu cum va candida intr-o circumscriptie electorala, cum va avea contact direct co oamenii si cum ii va convinge pe acestia sa-i dea votul. Dar, mai ales, vreau sa vad ce le va raspunde el brailenilor cind va fi intrebat ce a facut in ultimii 4 ani.

Mihai Tudose PSD

Spre deosebire de Horia Vasioiu, Mihai Tudose nici macar nu se mai agita sa apara prin ziare. Are omu'sta o plicitseala in el, de zici ca abia asteapta sa se termine mandatul de deputat, sa se poata retrage in liniste sa-si numere banii. Cind il intrebi ceva, parca nu are chef. E sictirit, blazat, terminat! Lasa-te, bai, Mihai, lasa-te la mina ta, nu vezi ca ai obosit stind degeaba? In Parlament, ca in rest am auzit ca te-ai scolit la scoale 'nalte si mai esti si doctorand de nota 10.

Daniela Buruiana PRM

Daniela peremista, a cazut si si-a rupt pista! Danielei Buruiana chiar ca ar trebui sa-i tragem o mama de bataie. Si ce daca e femeie? Bataie ca la hotii de cai. Ma, nici un parlamentar de Braila nu ne-a batjocorit cum a facut-o Buruiana. Ne-a luat non-stop la misto, si-a bagat picioarele in el de birou teritorial, i-a scos din sarite pina si pe cei din filiala locala a PRM. O tupeista si jumatate aceasta Daniela Buruiana. De incasat sumele forfetare a stiut insa sa le incaseze, chit ca nu a calcat in trei ani prin Braila. Acum, mai exact pe 25 noiembrie, vrea sa decoleze in Parlamentul European. Du-te, invirtindu-te, sa nu mai auzim de tine in vecii vecilor, Amin!
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii