Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

In sfirsit, Stancu este gind in gind cu noi si zice ca nu vrea sa fie primar!

L-am criticat de atitea ori pe Gheorghe Bunea Stancu si, sincer, ne pare extraordinar de bine ca am facut-o. De fiecare data, el ne-a atras atentia ca l-am urecheat, desi nu facuse nimic, da' absolut nimic. Are dreptate, da' putea macar sa incerce sa faca ceva, sa vada cum am fi reactionat noi. L-am mai fi ciufulit, am mai fi sarit in spinarea lui sau doar i-am fi zis ca nu credem ca, intr-adevar, a facut ceva.
Iata insa ca traim un moment istoric. Pentru prima data de la inscaunarea presedintelui CJ, sintem pe aceeasi lungime de unda cu Bunea Stancu. Altfel spus, el a gindit la fel ca noi, iar noi am gindit exact ce-a gindit el. Zilele trecute, Stancu a afirmat ca nu vrea sa fie viitorul primar al Brailei. Pacat, am fi vrut sa candideze macar, sa putem face apoi misto de el ca a pierdut. Bineinteles ca avem mari rezerve in legatura cu afirmatia lui Stancu. Dar pina la proba contrarie, propunem sa il credem pe cuvint. Avem mare nevoie sa credem ca Stancu a spus adevarul si ca nu minte atunci cind spune ca nu vrea sa fie primar. Pai, nici noi nu am vrut ca el sa fie primar, ba chiar ne-am rugat indelung sa ne fereasca Dumnezeu de o asemenea nenorocire. Iata ca rugile noastre au fost ascultate. Exista un Dumnezeu, slavit fie numele Lui!
Si totusi PSD va trebui sa bage pe cineva la inaintare in 2008, cind toata Braila se va fi saturat de mecla lu' Cibu. Elegant, asa cum nu il credeam in stare sa fie vreodata, Stancu a indicat si doi posibili pretendenti la scaunul lui Cibu. Este vorba despre Viorel Balcan si Aurel Simionescu. Primul este de mult bagat in triajul PSD, iar al doilea se poate lauda deja cu o infringere de senzatie la Primaria Braila. Ce-i drept, Stancu a amintit si numele consilierului local Doru Damian ca posibil succesor al lui Cibu. Da, dar daca ne gindim ca pe Damian nu-l va lasa sa candideze, iar Balcan si Simionescu sint atit de rataciti incit nu se regasesc nici macar ei, singurul care, v-ati prins!, va trebui sa se sacrifice este...este...Gheorghe Buneaaa Stancuuu. A avut dreptate omu: el nu vrea sa fie primar, dar, vedeti voi, lumea il va ruga sa candideze, sa salveze Braila!
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii