Sezonul de dirt track 2017 se deschide la Brăila | Obiectiv Vocea Brailei Mergi la conţinutul principal

Sezonul de dirt track 2017 se deschide la Brăila

• în weekend-ul care urmează, pe pista Stadionului Municipal au loc primele două etape din Campionatul Naţional individual de dirt trak • sâmbătă se desfăşoară şi Cupa Brăilei

 

La finalul acestei săptămâni, pe pista stdionului Municipal vor avea loc primele două etape ale Campionatului Naţional individual de dirt track pentru juniori şi seniori. La competiţiile organizate de Clubul Sportiv Municipal Brăila, CSTA Gică Voiculescu Bucureşti şi Federaţia Română de Motociclism, reprezentată de prim-vicepreşedintele Nicu Niţă, cele care deschid sezonul competiţional de dirt track 2017, vor participa sportivi din România, Bulgaria şi Ungaria. Clubul brăilean va fi reprezentat de Alexandru Toma, Fănică Popa, Gabriel Comănescu, Andrei Popa, Stănel Gheorghe, Ştefan Popa, Ştefan Căpităneanu, însă, conform precizărilor făcute de Dumitru Blănaru, directorul CSM Brăila, pe această listă mai pot apărea şi alţi sportivi brăileni. Etapa care va avea loc sâmbătă, de la ora 16.00, va fi organizată de CSM Brăila, cea de duminică de CSTA Gică Voiculescu Bucureşti. Nu vor lipsi de la acest concurs reprezentanţii clubului bucureştean, Marian Gheorghe şi Adrian Gheorghe, dar nici bulgarul Milen Manev.

“Prima etapă trebuia să aibă loc pe 3 iunie la Sibiu dar a fost amânată, iar în aceste condiţii federaţia de specialitate a acordat clubului nostru posibilitatea de a deschide sezonul competiţional de dirt track din acest an. Sâmbătă vor avea loc două competiţii, de fapt, pe lângă etapa de campionat având loc şi Cupa Brăilei, în colaborare cu DJST Brăila,

urmând ca, duminică, etapa a doua să fie organizată de clubul bucureştean. Eu sper să putem invita şi două sportive cu palmarese bogate din dirt track-ul european la aceste două etape din campionatul nostru”, a declarat Dumitru Blănaru, directorul CSM Brăila.

 

Andrei Popa a participat la Campionatul European U21

Campionul naţional de juniori, Andrei Popa, a participat pe 10 iunie la Campionatul European de dirt track U21, juniori, care s-a desfasurat la Nagyhalasz, în Ungaria. Brăileanul a luat startul în semifinala europeană dar nu a reuşit să se claseze între primii cinci alergători, astfel că a ratat şansa de a se califica direct pentru finala care va avea loc la Daugavpils, în Letonia, pe 26 august 2017.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro