Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Sezonul atletic de sala se apropie de perioada finalelor

La concursul de juniori II care s-a desfasurat in urma cu putin timp, atletii braileni cu dubla legitimare, LPS-CSM, au demonstrat ca sint in forma si ca sint si in acest an candidati la medalii.
Paraschiv Eftimie, elevul profesorului Fanel Ionescu, s-a clasat al doilea in proba de 60 m garduri.
Pe aceeasi pozitie s-a clasat Marian Chioveanu la saritura in lungime, cu 6,67 m, cit si in proba de 60 m plat, 7:21.
"La prima lui cursa de sprint din acest an, a venit la trei sutimi in spatele cistigatorului, ceea ce inseamna ca la nationalele de la Bacau se va bate pentru medalia de aur", declara profesorul Nicu Roata, cel care se ocupa de pregatirea sportivului.
Tot la saritura in lungime, Daniel Gagiu, elevul antrenoarei Anilena Anton, s-a clasat pe locul al cincilea.
"Rezultatele de la juniori II sint promitatoare. Sportivii care deja au rezultate sint "in carti" pentru medalii, dar nu este exclus sa apara si surprize de la ceilalti atleti care sint luati in vizor si care si-au realizat de altfel baremurile de participare", este de parere profesorul Dumitru Mihail.

Simbata, la Bucuresti, va fi ultima verificare pentru seniori, tineret si juniori I

La sfirsitul acestei saptamini, in capitala se va derula cel de-al doilea Grand Prix atletic pentru seniori, tineret si juniori I, competitie la care de data aceasta vor participa majoritatea sportivilor deja consacrati.
"Fiind ultima repetitie oficiala inaintea campionatelor nationale, este firesc sa participe toti sportivii care vizeaza medalii in sezonul indoor. In mare, acum se vor vedea cam care vor fi ierarhiile dupa acest Grand Prix. Noi participam cu cei mai buni atleti si, bineinteles, ca asteptam ca ei sa-si confirme valoarea", declara dupa antrenamentul de miercuri profesorul Dumitru Mihail.
Din delegatia care se va deplasa la Bucuresti fac parte Aurel Baciu, Ionut Lazar, Ionut Vlaicu, Ionut Stoian, Ionel Roata, Alin Staver, Leonard Gherghiceanu, Eduard Ghiorghiu si Marian Chiricuta.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii