Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Sezonul acesta va fi unul mai greu pentru Rapid"

Antrenorul Razvan Lucescu considera ca echipa Rapid va avea un sezon mult mai dificil decit cel trecut pentru ca suporterii si conducerea clubului asteapta mai mult dupa performantele realizate in editia 2005/2006 a Cupei UEFA.
"Va fi cu siguranta mai greu. Si nu numai in Cupa UEFA, ci si in campionat si Cupa Romaniei. Toata lumea asteapta mult mai mult decit sezonul trecut. Iar atunci cind asteptarile sint foarte mari si presiunea asupra noastra este mai mare", a afirmat tehnicianul care a fost prezent miercuri la conferinta de presa prilejuita de anuntarea noului sponsor principal al formatiei giulestene.
Lucescu considera ca lupta pentru titlu va fi mai aspra in acest sezon, avind in vedere ca viitoarea campioana poate evolua direct in grupele Ligii Campionilor. "Pe linga Rapid si Steaua, si Dinamo isi va propune sa ajunga in Liga Campionilor. De asemenea, la Timisoara s-au facut investitii foarte mari si Poli poate fi un potential pericol pentru echipele din Bucuresti, la fel ca si CFR Cluj. Deci va fi un campionat mai echilibrat din acest punct de vedere", a spus Lucescu.
Tehnicianul este de parere ca lotul pe care il are acum la dispozitie este slabit dupa plecarile atacantilor Daniel Niculae si Viorel Moldovan, dar sustine ca acestea pot fi compensate de noii veniti.
"Plecarea lui Viorel Moldovan conteaza foarte mult. A fost unul dintre jucatorii cei mai buni. Sintem mai slabiti acum, avind in vedere plecarile lui Moldovan si Niculae, dar pe de alta parte a venit Sapunaru, un baiat tinar, care mi-a dat senzatia ca este la Rapid de 5-6 ani. De asemenea, a venit Griffiths, care este unul dintre jucatorii surpriza ai campionatului", a explicat Lucescu.
Antrenorul formatiei giulestene a afirmat ca nu are prea multe date despre Sliema Wanderers din Malta, echipa pe care Rapid o va intilni, joi, de la ora 20.30, pe propriul teren, in prima mansa a turului intii preliminar al Cupei UEFA.
"Este primul meci oficial impotriva unei echipe inferioare Rapidului, dar totusi s-a vazut ca echipele mici pot pune probleme formatiilor mai puternice. De aceea trebuie sa fim foarte concentrati, sa luam in serios adversarul. Nu stiu daca vom putea face un joc extraordinar, dar va trebui sa obtinem o victorie pentru a ne da liniste inaintea meciului din retur", a spus Lucescu.
Prezent la conferinta de presa, actionarul majoritar al FC Rapid, George Copos a declarat ca este mindru de faptul ca echipa antrenata de Razvan Lucescu a ajuns pe locul noua in clasamentul mondial al cluburilor in sezonul precedent.
"Rapid este pentru prima oara in istoria sa pe locul 9 in lume. De asemenea, sint foarte bucuros ca au ramas impreuna si sint convins ca vom avea un sezon mult mai bun decit precendentul", a spus Copos, care ulterior a refuzat sa raspunda intrebarilor reprezentantilor media.
Presedintele executiv al FC Rapid, Dinu Gheorghe, care este si administratorul noii societati pe actiuni, a afirmat ca pina la inceputul campionatului vor mai fi transferati citiva jucatori, fara sa precizeze numele sau numarul acestora.
La conferinta de presa de miercuri au asistat toti jucatorii rapidisti impreuna cu staful tehnic si citiva dintre actionarii noii societati care a preluat clubul giulestean.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii