Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Sex cu 80 de barbati

Amendata de mai multe ori de Politie, ba si condamnata, in urma cu trei ani, la 5 luni de inchisoare cu suspendare, Cornelia Bajenica, o prostituata in virsta de 24 de ani din comuna Viziru, are din nou dosar penal, pentru ca a fost surprinsa pe Soseaua de Centura, in timp ce-si practica "meseria". In timpul audierilor, Cornelia a recunoscut ca, in circa jumatate de an, a facut sex cu vreo 70 - 80 de insi, de la care a primit intre 50 si 150.000 de lei vechi.
Ultima oara, Cornelia Bajenica a fost surprinsa racolind barbati pe Soseaua de Centura in ziua de 13 septembrie 2005. Oamenii legii au aflat ca, in perioada martie - septembrie a. c., prostituata din comuna Viziru venea de 4 - 5 ori pe saptamina la Braila, mai precis in zona Soseaua Buzaului - Cabana Stejarilor, oferind "servicii" participantilor la trafic. Prostituata nu se dadea in laturi de la nimic, practicind atit raporturi sexuale normale, cit si anale, spun anchetatorii. Intrebata care este motivul pentru care continua sa se prostitueze, desi are o condamnare in cazier, Cornelia Bajenica a declarat ca "trebuie sa-si intretina mama, bunica si cei doi frati ai ei".
Instanta braileana urmeaza sa delibereze.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii