Mergi la conţinutul principal

Sesiunea de proiecte pentru dezvoltarea sectorului agricol si silvic valabila si in octombrie

Conducerea Oficiului judetean de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit a anuntat ca sesiunea de proiecte pentru Masura 1.2.3. - Cresterea valorii adaugate a produselor agricole si silvice impreuna cu cele doua scheme de ajutor de stat XS13/2008 (Stimularea IMM-urilor care proceseaza produse agricole) si XS28/2008 (Stimilarea microintreprinderilor din domeniul prelucrarii primare a produselor forestiere) va fi valabila si in luna octombrie. "Conform deciziei 78715/8 august a.c. emisa de Autoritatea de Management pentru PNDR din cadrul sedintei din 1 august 2008, pe aceasta masura si cele doua scheme se pot depune proiecte si in luna octombrie si nu doar in august 2008", se arata intr-un comunicat al oficiului judetean al APDR.
De mentionat este ca pentru sesiunea din luna august, derulata in perioada 4 - 29, fondurile alocate se ridica la aproape 200 milioane euro: pentru Masura 1.2.3. suma disponibila este de aproape 40 milioane euro, pentru schema de ajutor de stat SX13/2008 - 81,95 milioane euro si pentru schema SX28/2008 anca alte 70,28 milioane euro. Detalii suplimentare vizind aceasta sesiune de proiecte sint disponibile pe pagina de web a Agentiei de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit (www.apdrp.ro).

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

Obiectiv Vocea Brailei 2022

Continutul acestui site este proprietatea SC Double P Media SRL. Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul SC Double P Media SRL

Analiza WEB