Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Sesiune de comunicari la Colegiul Economic "Ion Ghica"

Zilele Colegiului Economic "Ion Ghica" au fost sarbatorite, ieri, prin simpozionul de Cultura Generala. Au fost prezentate zece referate la disciplinele: geografie, fizica, biologie si limba franceza si s-au acordat cinci premii. La geografie a cistigat elevul Eugeniu Vition, cu lucrarea "Uraganul Katrina", la fizica a fost premiat Ovidiu Burghelea, pentru lucrarea "Motorul rotativ Wankel", la biologie cea mai buna lucrare a avut-o Roxana Mototolea, "Plante de apartament: Bryophyllum Daigremontianum", iar la limba franceza au fost recompensate pentru efortul lor elevele Brindusa Mandrescu - "Castelul Ambroise de pe valea Loarei" si Ioana Manole - "Palatul Verssailes". Premiile au fost acordate de o comisie din care au facut parte profesorii: Ion Isaia, Catalin Vargolici, Ana-Maria Cojocaru si Livia Sirbu.
Directorul colegiului, prof. Andrei Puia, a precizat ca pentru intreaga sa activitate ca elev al scolii, pentru contributia adusa la promovarea numelui colegiului, Eugeniu Vition, din clasa a XI-a A va primi luni, in cadru festiv, o diploma de excelenta.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii