Skip to main content

Serviciul de Cazier Judiciar si-a prelungit programul de functionare

Incepind din aceasta saptamina, ghiseul Serviciului de Cazier Judiciar si Evidenta Operativa, unde brailenii se pot adresa In scopul eliberarii certificatelor de cazier judiciar si-a prelungit programul de functionare. Astfel, la sediul Politiei Municipiului Braila, cererile se vor primi luni, marti, miercuri si joi (intre orele 08.30 - 10.30 si 16.30 - 17.30) si vineri (08.30 - 10.30) si se vor elibera luni, marti, miercuri si joi (10.30 - 11.00 si 15.30 - 16.30) si vineri (10.30 - 11.00). La sediul Politiei oraselor Faurei, Ianca si Insuratei, cererile se primesc luni, marti, miercuri, joi si vineri (9.00 - 10.00) si se elibereaza in aceleasi zile, in intervalul 15.00 - 16.00.
Pentru obtinerea cazierului judiciar, solicitantii trebuie sa prezinte actul de identitate (buletin sau carte de identitate ori carte de identitate provizorie) si un timbru fiscal In valoare de 1 RON. Conform Legii 290/2004, cererile vor fi depuse de solicitant sau prin Imputernicit, cu procura notariala, prin misiunile diplomatice sau oficiile consulare romane din tara unde se afla acesta. Certificatul poate fi eliberat In regim de urgenta, adica In maximum 3 zile lucratoare de la data depunerii cererii, numai daca solicitantul achita, la Trezorerie, taxa de urgenta, In valoare de 5 RON.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

Director general: Monica Paraschiv

Director: Silvia Preda

Şef departament publicitate: Sorin Preda

Redactor Şef: Florentin Coman

Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu