Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Serviciul de Ajutor Maltez a ajutat 40 de familii sarace

Cu prilejul sarbatorilor de iarna, Serviciul de Ajutor Maltez - punctul de lucru din Chiscani - a ajutat 40 de familii nevoiase din Chiscani cu produse alimentare. Lenuta Lascu, una dintre membrele acestei organizatii, a precizat ca au fost alese in special familii ale caror membri sint someri, au multi copii sau au copii cu cerinte educative speciale. Valoarea totala a sprijinului financiar primit de la Serviciul de Ajutor Maltez din Erfurt a fost de 25 de milioane de lei, din care o parte a mers catre membrii Bisericii Catolice, iar o alta parte catre membrii comunitatii din Chiscani.
Serviciul de Ajutor Maltez din Chiscani a fost infiintat in aceasta vara si a organizat mai multe actiuni de binefacere. O familie foarte saraca din Chiscani a primit o vaca si traiul zilnic al membrilor acesteia s-a imbunatatit, o alta a primit seminte de gradina si cu produsele obtinute a reusit sa cistige bani. Chiar si citeva familii sarace din cartierul Comorofca, din Braila, au fost ajutate cu rechizite pentru a integra in societate copii dezavantajati.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii