Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Serviciile electronice ale ANAF, gratuit la Fiscul din Brăila, Ianca, Făurei şi Însurăţei

• fiecare dintre aceste locaţii are disponibil câte un punct de lucru, dotat cu un calculator şi acces la internet, de unde contribuabilii pot accesa serviciile ANAF

 

Contribuabilii brăileni au, mai nou, la dispoziţie calculatoare conectate la Internet şi pot beneficia de îndrumare şi asistenţă nemijlocită referitoare la serviciile electronice disponibile pe site-ul www.anaf.ro. Conducerea Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice (AJFP) Brăila a anunţat că a pus la dispoziţia contribuabililor două staţii de lucru la sediul său din strada Delfinului, precum şi la sediile unităţilor fiscale subordonate, adică SFO Ianca, SFO Făurei, SFO Însurăţei. Prin intermediul acestor puncte dotate cu PC şi Internet contribuabilii pot accesa, de exemplu, secţiunea “Spaţiu privat virtual”, un serviciu destinat persoanelor fizice prin intermediul căruia se efectuează comunicarea electronică a informaţiilor şi înscrisurilor privind situaţia fiscală a contribuabilului, precum şi depunerea unor formulare fiscale. Tot în cadrul serviciilor electronice, cei interesaţi au acces controlat la “dosarul contribuabilului”, un serviciu prin intermediul căruia sunt disponibile informaţii cu privire la vectorul fiscal, situaţia sintetică, declaraţii depuse. În plus, contribuabilii mai pot beneficia şi de asistenţă prin e-mail (prin intermediul formularului de asistenţă postat pe site-ul ANAF), în sensul că pot obţine informaţii cu caracter general în legătură cu modul în care trebuie să procedeze pentru a beneficia de un drept fiscal sau pentru a se conforma unei obligaţii fiscale. Tot pe pagina web a ANAF vor putea consulta Ghiduri explicative, orientate pe grupuri ţintă, care au scopul de a facilita îndeplinirea obligaţiilor fiscale declarative şi de plată ale contributiilor.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii