Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Servicii 3G si in Braila

In cursul zilei de ieri, compania "Connex Vodafone" a lansat la Braila serviciile 3G, al 15-lea oras pe lista celor care sint in aria de acoperire 3G din Romania. Dupa cum au explicat reprezentantii operatorului de telefonie mobila "Connex Vodafone", 3G este o retea de mare capacitate care asigura utilizatorilor accesul la o gama de servicii noi: video telefonie, Internet mobil rapid, televiziune in direct pe telefonul mobil si portalul Play cu un continut atractiv de la clipuri muzicale, la video trailere sau videoclipuri cu secvente din meciurile de fotbal din divizia A, precum si alte servicii de divertisment si informatie. "Lansarea serviciilor 3G la Braila are loc la numai citeva saptamini dupa introducerea acestor servicii in alte 6 orase din tara, Braila fiind astfel cel de al 15-lea oras cu acoperire 3G. Viteza mai mare pentru transferul de date, apeluri video si convorbirile telefonice sint numai citeva dintre beneficiile aduse de tehnologia 3G clientilor nostri", au explicat reprezentantii "Connex Vodafone". De altfel, in cadrul conferintei de presa organizata cu aceasta ocazie, invitatii au putut asista la o serie de demonstratii ale serviciilor 3G, inclusiv un apel video cu Ken Campbell, chief Marketing Officer Connex Vodafone, aflat in sediul din capitala al acestui operator de telefonie mobila.
Clientii serviciilor de afaceri pot beneficia de avantajele oferite de 3G Mobile Connect Card care permite conectarea rapida la Internet, Intranet si la contul de e-mail al companiei, la viteze de pina la 384 kbps. Pentru segmentul IMM, 3G Multi Office combina conexiunea broadband permanenta la Internet prin 3G, minute nationale si in grup incluse, precum si echipament special pentru acces simultan la serviciile de voce si date.
"Connex Vodafone" este prima retea video mobila din Romania cu un numar de circa 180 milioane de clienti dintre care 6 milioane din tara.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii