Mergi la conţinutul principal

Seminar pe tema reabilitarii termice a blocurilor de locuinte

Astazi, la ora 10.00, la Sala Mare a Prefecturii are loc seminarul cu tema "Reabilitarea Termica a Blocurilor de Locuinte", organizat de Primaria municipiului, Directia de Reabilitare Termica din cadrul Ministerului Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Locuintei si a Ligii Asociatiilor de Proprietari "Habitat". In cadrul intilnirii vor fi oferite informatii cu privire la reabilitarea termica a blocurilor de locuinte - condominii, conform OUG Nr. 174/2002, cu modificarile si completarile ulterioare. Discutiile vor fi moderate de Gina Petrescu, seful Directiei de Reabilitare Termica din cadrul Ministerului Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Locuintei, alaturi de care se vor afla
presedintele Ligii "Habitat", Mihai Mereut si presedintele Federatiei Uniunea Asociatiilor de Proprietari, Marian Covache. La reuniune sint invitati reprezentanti ai Asociatiilor de Proprietari din Braila, precum si ai Serviciului pentru Asociatiile de Proprietari din cadrul Primariei si specialisti in domeniu.
"Programul de reabilitare termica a blocurilor de locuinte urmareste cresterea performantei energetice a cladirilor, reducerea facturilor de energie termica si implicit scaderea efortului valutar pentru importul de energie, imbunatatirea conditiilor de viata pentru parti importante din populatie, imbunatatirea aspectului estetic al cladirilor si al localitatilor", se arata intr-un comunicat al Primariei.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

Director general: Monica Paraschiv

Director: Silvia Preda

Şef departament publicitate: Sorin Preda

Redactor Şef: Florentin Coman

Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu