Mergi la conţinutul principal

Semafoarele de lângă Piaţa Concordia, scoase din uz de un soft defect

În ultimele trei zile, circulaţia din zona Pieţei Concordia, mai exact din intersecţia Căii Călăraşilor cu Str. Mihai Bravu a fost bulversată de oprirea semafoarelor. După ce acestea au ieşit din funcţiune, şoferii - în principal cei care voiau să iasă de pe Str. Mihai Bravu - s-au descurcat cum au putut, de bază fiind doza de tupeu pe care o posedă fiecare. Unii au aşteptat mult şi bine până când au reuşit să se încadreze pe drumul prioritar, alţii au forţat intrarea, luându-le faţa celor de pe Calea Călăraşi. Pe scurt, haosul a fost total, nervii s-au inflamat, iar înjurăturile au curs mai ceva ca apa Dunării din apropiere.
Tot acest bucluc a fost cauzat de defectarea semafoarelor din respectiva intersecţie. "S-a stricat softul (programul cibernetic care le coordonează n.n.), iar problema a fost destul de gravă. Avem o firmă specializată care se ocupă începând de luni, 23 noiembrie, iar până mâine (azi - n.n.) mai mult ca sigur or să fie repuse în funcţiune", ne-a declarat Dan Apostol, directorul Serviciului de Utilitate Publică, Administrare şi Gospodărire Locală, instituţia care se ocupă cu întreţinerea semafoarelor de pe raza municipiului.
Unii şoferi au remarcat încă din week-end că e ceva în neregulă cu semaforizarea din intersecţia Călăraşi cu Mihai Bravu. "Erau nesincronizate, timp de câteva secunde aveau verde atât cei de pe Călăraşi, cât şi cei de pe Mihai Bravu", ne-a spus Andrei I., unul dintre şoferii care au circulat sâmbătă, 21 noiembrie, prin zonă. Acesta spune că o situaţie similară a întâlnit, în aceeaşi zi, şi în intersecţia străzii Şcolilor cu Bulevardul Cuza. Conducerea SUPAGL susţine, însă, că în afara celor de lângă Piaţa Concordia, nu au mai fost probleme cu alte semafoare din oraş.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro