Mergi la conţinutul principal

UPDATE Situația s-a remediat, printr-o intervenție a SUPAGL. Semafoare oprite la intersecția Dorobanți cu 1 Decembrie 1918, din cauza unei avarii

 

ȘTIRE ACTUALIZATĂ Situația s-a remediat, iar semafoarele in intersecție au fost repornite, după ce o echipă a Serviciului de Utilitate Publică, Administrare și Gospodărire Locală din cadrul Primăriei a intervenit asupra porțiunii de cablu afectate de suprasarcina din rețea. Lucrarea este, totuși, una provizorie, urmând ca Electrica să monteze un cablu nou pe porțiunea afectată.

 

ȘTIRE INIȚIALĂ Trafic de coșmar la intersecția bulevardului Dorobanților cu strada 1 Decembrie 1918. De circa 24 de ore, semafoarele nu mai funcționează, iar de dirijarea circulației se ocupă mai mulți agenți de la Poliția Rutieră și Poliția Locală. Potrivit viceprimarului Alexandru Jantea, problema a fost cauzată de o defecțiune a rețelei electrice din zonă, pe fondul precipitațiilor din ultimele zile. Avaria afectează doar iluminatul stradal și semaforizarea, nu și blocurile sau celelalte instituții din zona respectivă. Se pare că trebuie schimbată o porțiune de cablu, care nu s-ar afla pe stoc la Brăila și trebuie adus din altă parte, motiv pentru care avaria s-ar putea să mai persiste chiar și câteva zile. Am încercat să obținem informații oficiale de la Electrica, însă reprezentanții companiei nu au putut fi contactați.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro