Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Sef nou la Investigatii Criminale

Incepind de ieri, Serviciul de Investigatii Criminale din cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului Braila, are sef nou in persoana subcomisarului Marcel Dragan, fostul sef al Compartimentului "Urmariti - Disparuti" din judiciar. Ieri, subcomisarul a sustinut concursul si a promovat cu media generala 8.00. La concurs se mai inscrisesera inca doi ofiteri, insa acestia n-au indeplinit toate conditiile pentru a participa la competitia avind ca miza unul dintre cele mai fierbinti sectoare din Politie. Reamintim ca postul de sef al judiciarului a ramas vacant in momentul in care comisarul Sorin Leitoiu si-a dat demisia din aceasta functie, ce-i drept dupa o ancheta a esalonului superior.
Subcomisarul Marcel Dragan este brailean get-beget, are 45 de ani, este absolvent al Facultatii de Drept si lucreaza in Politie din 1983, din 1990, dupa o "cura" de Ordine Publica, a devenit sef al Compartimentului "Urmariti- Disparuti", iar functia de sef la Investigatii Criminale este cea mai inalta pe care a ocupat-o vreodata in IPJ. Ieri, in exclusivitate pe "Obiectiv", subcomisarul Marcel Dragan a declarat: "Stiu ce ma asteapta pentru ca sint de mult in acest departament. Ma simt in stare sa combat violenta din Braila".
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii