Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Sedinta la CF Braila

Se pare ca infringerea suferita, simbata trecuta, pe teren propriu nu le-a picat prea bine conducatorilor echipei fanion a orasului, din moment ce acestia programasera pentru miercuri dupa-amiaza o sedinta de analiza a ceea ce s-a intimplat la club in cele citeva etape de la reluarea campionatului. Contactat telefonic, presedintele executiv al echipei brailene, Vasile Bratianu nu a negat zvonul, dar a tinut sa precizeze ca aceasta intrunire va avea loc joi, 29 martie, si ca in cadrul ei se vor discuta doar probleme organizatorice, nicidecum nu se va pune problema renuntarii la actuala banca tehnica.
Tinind cont insa de rezultatele foarte slabe obtinute de formatia braileana, nu este exclus ca la mijlocul acestei saptamini sa se produca schimbari majore, fapt care nu se stie daca va fi benefic echipei intr-un moment atit de delicat.
Bratianu a mai specificat ca se vor lua masuri pecuniare dupa acel esec, dar ca spera in continuare in sansele formatiei pe care o conduce: "Dupa o asemenea evolutie, cu siguranta ca se vor da sanctiuni financiare. Vor fi probabil diminuate salariile, iar contractele blocate. Eu nu consider insa ca totul este pierdut, doar ca trebuie de acum sa pregatim foarte bine fiecare etapa in parte. Trebuie sa cistigam meciul de la Brazi pentru a recupera punctele pierdute pe teren propriu si apoi sa ne gindim mai departe".
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii