Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Securitatea si sanatatea In munca. Inveti azi sa te pazesti o viata!"

In cursul acestei saptamini a fost finalizata cea de a doua etapa a campaniei In unitatile din Invatamint privind respectarea reglementarilor legale referitoare la securitatea si sanatatea In munca (SSM) a angajatilor si ucenicilor, elevilor si studentilor In perioada efectuarii practicii profesionale. Actiunea s-a derulat in perioada 7 - 13 decembrie si au fost verificate cu aceasta ocazie 18 unitati scolare cu profil constructii si lucrari publice, confectii textile-pielarie, industrie alimentara, resurse naturale si protectia mediului, economic, administratie publica, turism, prelucrare lemn, tehnica de calcul, telecomunicatii, arta, sanitar, sportiv, agricol, auto precum si teoretic. Verificarea s-a efectuat conform tematicii transmise controlindu-se modul In care este organizata activitatea de protectia muncii in unitatile scolare, in principal organizarea compartimentului de protectia muncii, formarea In domeniul protectiei muncii a personalului cu atributii In domeniu, elaborarea si afisarea instructiunilor proprii de SSM, efectuarea instructajului de protectia muncii, precum si dotarea, intretinerea, verificarea si purtarea corecta a echipamentului individual de protectie.
"Aceasta etapa a campaniei si-a atins scopul propus, pe baza rezultatelor obtinute urmind sa se realizeze evaluarea impactului si stabilirea oportunitatii organizarii de actiuni de mentinere a interesului audientei prin extinderea campaniei la nivelul Invatamintului superior, gimnazial, postliceal etc., adaptarea campaniei la specificul Invatamintului pentru copii si tineri cu cerinte educative speciale, modificarea programelor scolare prin introducerea de notiuni de SSM sau introducerea ca obiect de studiu a securitatii si sanatatii In munca", ne-a declarat inspectorul sef adjunct pe probleme de SSM al ITM Braila, Alexandru Munteanu.
Reamintim ca prima etapa a acestei campanii s-a derulat in perioada 4 - 6 aprilie, ocazie cu care au fost verificate 5 unitati cu privire la organizarea si desfasurarea muncii si a activitatilor scolare si extrascolare.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii