Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Sectia boli infectioase a Spitalului Judetean de Urgenta se muta la marginea orasului

Consiliul Local Municipal a aprobat, recent, atribuirea in folosinta gratuita a imobilului situat in strada Zambilelor nr. 2, pentru o perioada de doi ani, catre Consiliul Judetean, in vederea amenajarii si mutarii Sectiei de boli infectioase a Spitalului Judetean de Urgenta care avea locatia in Spitalul "Sf. Pantelimon". Atribuirea se face cu conditia ca toate investitiile realizate de catre beneficiarul dreptului de folosinta gratuita la sectia respectiva sa ramina in proprietatea municipiului, la expirarea celor doi ani.
Decizia s-a luat in conditiile in care Consiliul Local Municipal a obtinut finantarea proiectului "Reabilitarea si modernizarea pavilioanelor central si administrativ la Spitalul "Sfintul Pantelimon", din fonduri PHARE, pe schema de finantare nerambursabila pentru proiecte de infrastructura mica.
Pavilionul central are prevazut in proiect consolidarea si reabilitarea corpurilor A, B si C. In prezent, constructorul lucreaza la pavilionul administrativ, iar pentru pavilionul central, numai la corpurile A, B si C. La corpul A, nu au fost incepute lucrarile, deoarece functioneaza acolo Sectia de boli infectioase a Spitalului Judetean. In aceste conditii, este necesara mutarea sectiei, pina la finalizarea lucrarilor de consolidare si reabilitare, iar locatia cea mai potrivita a fost identificata ca fiind aceea din strada Zambilelor.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii