Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Sebastian Ionescu va intilni astazi un brailean legitimat la Bacau

Singurul tenisman brailean care a ramas in cursa pentru medaliile Campionatului National de tenis rezervat categoriei de virsta 16 ani este Sebasian Ionescu.
Reprezentantul clubului TC Venus l-a invins in turul al doilea pe Costin Dumitru din Bucuresti, 6-1, 6-2, insa luni a avut un adversar pe masura, Dragos Ignat, din Bacau. Ionescu a apelat la tot arsenalul tehnico-tactic pe care il are si s-a impus in doua seturi, 7-5, 6-4, la capatul unui meci foarte spectaculos, calificindu-se in semifinale. In penultimul act al competitiei, Ionescu il va intilni pe Teodor Marin, un tenisman brailean care este legitimat la un club din Bacau.
Colega sa de club, Simona Pascau, a fost eliminata de constanteanca Miruna Spiridon in doua seturi, 6-7, 3-6.
"Asa cum ma asteptam, Ionescu a avut un meci greu cu Ignat, dar s-a calificat in semifinale si cu siguranta ca va ajunge in ultimul act. Simona Pascau a fost la un pas de a trece si ea intr-o faza superioara, insa a gresit o data si a fost de ajuns. In loc de 4-1 pentru ea, in primul set s-a facut 3-2, jucatoarea din Constanta a fost apoi mai lucida si a cistigat. Pascau poate scoate insa un rezultat bun la dublu", a declarat antrenorul Gheorghe Goleanu.
Doua tenismene de la TC Venus au trecut in turul al doilea in proba de dublu feminin. Simona Pascau si Irina Giusca de la Galati au cistigat cu 6-1, 6-0 partida cu perechea de la Olimpia Bucuresti, Denisa Coman - Laura Prodan, iar Roxana Ribita si Raluca Pavel din Bacau le-au invins tot in doua seturi, 6-3, 7-6 pe galatencele Dana Ionescu - Andreea Ursache.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii