Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Sebastian Ionescu figureaza pe tabloul principal al concursului "Les petits as" un turneu mondial pentru copii

Pentru cel mai bun tenismen brailean al momentului, Sebastian Ionescu, sezonul competitional 2006 va incepe cu un puternic turneu international, "Les petits as", competitie care va demara pe data de 28 ianuarie, in Franta.
Faptul ca in momentul actual tenismenul brailean ocupa locul al 15-lea in Europa, ii confera acestuia dreptul de a intra direct pe tabloul principal care cuprinde 64 de jucatori, cei mai buni la categoria de virsta 14 ani din lume.
El a plecat luni dimineata la Bucuresti si se antreneaza impreuna cu Lorena Gheorghe si ea calificata pe tabloul principal, iar vineri dimineata vor decola spre Tarbes, localitatea franceza in care va avea loc acest concurs foarte puternic, un fel de turneu mondial pentru copii.
Referindu-se la acest important eveniment, Gheorghe Goleanu, antrenorul care l-a descoperit si care il pregateste la clubul Venus din Braila, declara: "Eu sper ca Sebastian sa se califice intre primii opt jucatori la acest concurs cu toate ca de data aceasta participa si jucatori argentinieni, australieni si americani. Luni, cind a plecat de la Braila, era in plenitudinea sa insa se pare ca pe drum a racit si acest lucru m-a speriat putin. Sint convins insa ca medicul lotului national il va pune repede pe picioare si va putea sa faca o figura frumoasa in Franta, la acest important turneu, unde chiar ar avea sansa sa fie unul dintre capii de serie".
Sebastian Ionescu a mai participat si anul trecut la acest turneu, dar a fost eliminat in turul al doilea, el avind nesansa sa-l intilneasca in aceasta faza a competitiei pe favoritul numarul trei.
La calificarile pentru tabloul principal vor mai participa alti doi tenismeni din Romania, Ciprian Porumb, de la Cluj si Ingrid Radu, de la Craiova.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii