Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Sebastian Ionescu, in fata unui nou examen international

Astazi, dimineata, cel mai valoros tenismen brailean, Sebastian Ionescu, va pleca in Franta pentru a participa la editia 2006 a Campionatului european de tenis de cimp pe echipe, competitie rezervata sportivilor de 14 ani.
Alaturi de brailean, din echipa masculina a Romaniei va face parte si clujeanul Ciprian Porumb.
Cei doi tenismeni au mai participat si in urma cu doi ani, tot in Franta, dar la categoria de virsta 12 ani si au reusit sa obtina medalia de bronz pentru tara noastra, fapt ce ii obliga sa reediteze cel putin performanta precedenta. Antrenorul lui Sebastian Ionescu, Gheorghe Goleanu, nu s-a hazardat niciodata in afirmatii indraznete, dar considera ca sportivul sau este intr-o crestere de forma.
"Sebastian a avut un calendar incarcat in acest an si la un moment dat parea putin obosit, dar acum consider ca a trecut peste perioada dificila si poate sa abordeze cu incredere aceasta competitie. El este jucatorul numarul unu al Romaniei si cred eu ca poate decide soarta meciurilor nu numai in partidele de simplu, dar si in cele de dublu, dar trebuie sa aiba si putina sansa, sa nu faca parte din aceeasi grupa cu formatia Italiei" a declarat vineri, inainte de a pleca spre Bucuresti, Gheorghe Goleanu.
Competitia similara feminina se va derula in Cehia, iar Romania va fi reprezentata de o echipa formata din Ingrid Radu (Craiova) si Lorena Gheorghe (Bucuresti).




Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii