Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Sebastian Ionescu a cucerit primul titlu de campion national de sala

Ieri dimineata, la sala de sport a Scolii "Mihai Eminescu", in fata unei asistente record, Sebastian Ionescu a reusit sa-si adjudece primul titlu de campion national de sala din cariera sa. Meciul cu Alexandru Ghilea a fost unul maraton, care s-a intins pe durata a peste doua ore, timp in care fiecare tenisman si-a etalat bagajul tehnic.
Primul set, unul foarte echilibrat, a fost ajudecat la tie-break, 7-6, de Ghilea. Incurajat de colegi si profesorii de la scoala unde a absolvit primele opt clase, Ionescu s-a revansat in setul al doilea, pe care l-a cistigat cu un scor categoric, 6-2.
Setul decisiv a fost unul palpitant si fiecare jucator a cistigat la inceput, pe serviciul adversarului. Ionescu a reusit sa egaleze la 3-3 s-a concentrat mai mult si s-a impus cu 6-3, in fata prietenului si colegului lui de la nationala.
"Este cel mai bun prieten al meu, insa cind jucam partide oficiale fiecare incearca sa dea totul ca sa cistige. Am avut citeva momente in care jocul nu mi-a iesit, dar ma bucur ca pe final mi-am revenit si am cistigat. Este primul meu succes pe plan national din acest an si totodata primul titlu de sala. Sper sa continui pe aceeasi linie", a declarat Sebastian Ionescu.
Tenismanul de la Venus a disputat ieri dupa-amiaza finala de dublu, in care l-a avut drept partener pe Alexandru Ghilea.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii