Mergi la conţinutul principal

Seară incendiară pe Esplanada Dunării. «Bere Gratis», un show de excepţie

Duminică seara, Esplanada Dunării a fost "incendiată" de muzică bună, dans, atmosferă antrenantă şi un superb foc de artificii.
În ultima seară a manifestărilor dedicate celei de a lX-a ediţii a Zilelor Brăilei - activităţi care s-au desfăşurat în perioada 11 - 16 august şi care, potrivit autorităţilor locale, sunt parte integrantă a programului "Brăila, Capitală Europeană a Culturii 2021" -, Esplanada Dunării s-a dovedit a fi neîncăpătoare pentru miile de brăileni care au vrut să se bucure din plin de momentele oferite de organizatori. Programul a început, ca de obicei, la orele 19.00 şi a fost prezentat de Gabi Jugaru, spectacolul fiind presărat cu muzică pop dance şi pop rock. Pe scenă au urcat: Doru Ciutacu, Grupul "Steluţe Dunărene", Gabriel Ciubuc, Trupa Antic, Laura Stoian, Trupa hip-hop "District", Sore şi "Bere Gratis", care au încântat publicul şi au fost răsplătiţi cu ropote de aplauze.

Spectacolul a fost deschis de Doru Ciutacu, apoi soliştii grupului "Steluţe Dunărene", coordonat de Liliana Toader, au încântat publicul prin acurateţea şi frumuseţea melodiilor prezentate. La rândul său, Gabriel Ciubuc a încălzit atmosfera pe valuri de cântec, cu şlagăre îndrăgite, fiind răsplătit pe măsură, de către publicul spectator, iar Trupa "Antic", deţinătoare a mai multor premii, trofee şi distincţii valoroase la concursurile de folk din întreaga ţară, a dat practic startul unui adevărat concert în aer liber, pe esplanada de la malul Dunării. Spectacolul a fost continuat de Laura Stoian, laureată a celei de a X-a ediţii a Festivalului Internaţional de Muzică Uşoară "George Grigoriu" şi de Trupa "District". Apariţia cunoscutei cântăreţe Sore şi a dansatorilor ei a ridicat tensiunea spectacolului. Actriţă, dansatoare şi cântăreaţă de muzică pop şi pop-rock cu influenţe de electro funk, Sore a electrizat pur şi simplu atmosfera. Îndelung aplaudaţi la intrarea pe scenă, băieţii de la "Bere Gratis" au transformat seara într-o "noapte caldă", cu o muzică excelentă, melodii cu mesaj, care au ajuns direct la sufletul spectatorilor.
La finalul spectacolului, pe fondul muzical al Imnului Uniunii Europene, cerul Brăilei a fost luminat de un superb joc de artificii, încununând astfel toate acţiunile în care au fost antrenaţi brăilenii în ultima săptămână, cu prilejul Zilelor Municipiului.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro