Mergi la conţinutul principal

"Seară de folk" cu Cezar Petrescu la Centrul de Creație

* evenimentul va avea loc joi, 29 septembrie, în Sala ProArte a Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Brăila * intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile, anunță organizatorii recitalului de muzică folk

 

Regal de muzică folk la Brăila, organizat de Consiliul Județean, prin Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale (Centrul de Creație) și Primăria Municipiului Brăila.

Evenimentul va avea loc în seara zilei de joi, 29 septembrie a.c., de la ora 18.00, în Sala ProArte a Centrului de Creație Brăila. Iubitorii de muzică folk - însoțită de versuri nemuritoare - sunt invitați la evenimentul cultural-artistic  "Recital de muzică folk", parte a proiectului cultural de anvergură intitulat "Seară de folk", prin care organizatorii își propun să continue, lunar, întâlnirile cu iubitorii acestui gen muzical apreciat de melomanii de toate vârstele.

Potrivit Centrului de Creație Brăila, este vorba de o ediție specială, de o sensibilitate aparte. Recitalul este susținut, de această dată, de Cezar Popescu, un împătimit de muzică folk, un artist apreciat, unul dintre cei mai prolifici și marcanți compozitori ai folkului românesc actual, "artist de o sensibilitate aparte, ce vine să povestească, cu sinceritate și cu bucuria de a dărui, despre el, cel de azi, despre poezie și cântec, despre viață, despre bune și mai puțin bune".

Potrivit organizatorilor evenimentului cultural, muzica folk este, pentru artistul Cezar Popescu, o muzică de suflet pe care ne-o împărtășește prin îmbinarea armonioasă a vocii sale puternice și a poeziei, cu mesajul transmis și linia melodică atent aleasă.

Recitalul de muzică folk de joi, 29 septembrie, va fi transmis live pe pagina de Facebook Centrul.de.Creatie.Braila. Intrarea este liberă în limita locurilor disponibile, iar rezervările se fac la numărul de telefon 0239/614710 sau direct  la sediul Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Brăila, din Piața Traian nr 2.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro