Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Se urmareste infiintarea unor consilii comunitare consultative

Cinci reprezentanti ai Brailei vor participa, in perioada 28-30 septembrie, la Predeal, la o sesiune de lucru ce are in vedere implementarea programului de asistenta tehnica pentru infiintarea unor consilii comunitare consultative, in domeniul protectiei copilului. Acest lucru va fi posibil prin programul ChildNet, finantat de USAID, in parteneriat cu Autoritatea Nationala pentru Protectia Drepturilor Copilului, prin care se urmareste sprijinirea Directiilor Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului (DGASPC) din toate judetele, in vederea dezvoltarii unor astfel de structuri.
Aceste consilii vor fi niste organisme independente, formate pe baza de voluntariat din persoane reprezentative pentru comunitate: preoti, doctori, consilieri, profesori etc. Programul se va realiza in doua etape: o sesiune de lucru de doua zile, care a inceput astazi, si o sesiune de pregatire pentru doi asistenti sociali din fiecare judet. La aceasta sesiune, Braila va fi reprezentata de Nicu Filote, secretar general al judetului, Alexandru Sculschi, director general al DGASPC Braila, Marcela Vlad, asistent social Compartimentul de interventie in situatii de abuz, neglijare, trafic si migratie, Flori Stoianoiu, asistent social in cadrul Biroului Integrare/Reintegrare, si Gabriela Ciupala, reprezentantul Prefecturii Braila.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii