Mergi la conţinutul principal

Se schimbă purtătorul de cuvânt la Jandarmeria Brăila

sublocotenentul Sorin Neftode a trecut într-o altă etapă a carierei militare, adică a intrat în corpul ofiţerilor şi pleacă la Jandarmeria Teleorman • la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Brăila, funcţia de purtător de cuvânt nu este încadrată în corpul ofiţerilor, ci a subofiţerilor • pe postul respectiv a fost numit plt. adjutant Daniel Mălai

 

Schimbări la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean (IJJ) Brăila. Sublocotenentul Sorin Neftode, cel care a lucrat cu presa timp de 10 ani, a trecut în corpul ofiţerilor şi a ocupat postul de purtător de cuvânt la Jandarmeria Teleorman.

Schimbarea a fost anunţată în cadrul unei conferinţe de presă, chiar de şeful IJJ Brăila, colonel Vasile Moţ. Ni s-a explicat faptul că, la Jandarmeria Brăila, postul de purtător de cuvânt nu este încadrat în corpul ofiţerilor, ci a subofiţerilor. În aceste condiţii, Sorin Neftode a ales Jandarmeria Teleorman, a susţinut concurs şi a ieşit învingător. Astfel, acesta intră acum într-o altă etapă a carierei militare.

Sorin Neftode are o experienţă de 10 ani cu presa brăileană, timp în care s-a obişnuit şi cu bune şi cu rele, astfel că speră ca şi în Teleorman să lucreze bine cu jurnaliştii. Postul său este ocupat acum de plt. adjutant Mălai Daniel.

Fostul şi actualul purtător de cuvânt al IJJ Brăila au fost prezenţi la conferinţa de presă iar Sorin Neftode a făcut o scurtă declaraţie. “Ca urmare a promovării concursului de trecere în corpul ofiţerilor, îmi închei activitatea de purtător de cuvânt al Jandarmeriei Brăila. Pe această cale doresc să mulţumesc presei din Brăila, dar şi din Galaţi, pentru colaborare frumoasă pe care am avut-o. Pentru mine a fost un privilegiu să lucrez cu dumneavoastră. De asemenea, vă mulţumesc pentru modul în care aţi transmis mesajele instituţionale şi mai ales pentru corectitudinea cu care aţi ilustrat activitatea Jandarmeriei Brăila”, a declarat Sorin Neftode.

Persoana desemnată să îndeplinească funcţia de purtător de cuvânt al Jandarmeriei Brăila, plt. adjutant Mălai Daniel, are 44 de ani, şi a îndeplinit funcţia de subofiţer secretariat. Este absolvent al Institutului Militar de Intendenţă şi Finanţe Gheorghe Lazăr din Sibiu, promoţia 1993.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro