Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Se reiau cursurile in scoli si universitati

De luni, in toate unitatile din invatamintul preuniversitar si universitar se reiau cursurile semestrului I. In invatamintul preuniversitar acestea se vor finaliza cu o vacanta in perioada 4 - 12 februarie. Practic, elevii mai au patru saptamini de scoala din semestrul I, timp in care trebuie sa dea majoritatea tezelor si sa-si finalizeze situatiile la toate disciplinele. In mod normal, tezele ar fi trebuit sa fie date, insa din cauza prelungirii grevei, acestea s-au aminat, astfel ca acum urmeaza patru saptamini foarte aglomerate, cu teze si cu incheieri de situatii la toate disciplinele.
Semestrul doi va incepe pe 13 februarie, si se va termina pe 16 iunie. In aceasta perioada elevii vor avea vacanta de Pasti, in perioada 15 - 24 aprilie. Elevii claselor a VIII-a termina cursurile pe 9 iunie. Vacanta de vara va dura pina pe 31 august, noul an scolar, 2006 - 2007 urmind sa inceapa pe 1 septembrie.
Zilele de luni, 24 aprilie 2006, si luni, 1 mai 2006, sint zile libere, potrivit legii.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii