Mergi la conţinutul principal

Se pregateste debarcarea lui Iuga si a lui Baldovin

Miercuri, la CF Braila s-a produs un cutremur care nu face altceva decit sa pastreze starea de ambiguitate ce persista de la inceputul actualului sezon competitional.
S-a produs o lovitura de imagine, Vasile Bratianu, un nume in fotbalul romanesc, a fost instalat in functia de presedinte executiv al CF Braila. Ideea este excelenta deoarece fostul divizionar A are numeroase relatii si poate ajuta echipa fanion a orasului Braila.
Ce mosteneste insa Pluto? El este presedintele unei echipe cu foarte multe datorii care abia in aceste zile se straduieste, pe la Bucuresti, sa-si obtina identitatea sportiva.
La nivelul lotului situatia se prezinta la fel de dramatic, cu doua saptamini inaintea startului sezonului de primavara CF Braila nu ar putea evolua intr-o partida oficiala cu 10 seniori, deoarece nu are atitia jucatori legitimati. Echipa valoroasa nu exista, dar declaratiile privind evitarea retrogradarii curg in continuare.
Mai mult, in sarcinile noului presedinte intra si alegerea colectivului tehnic pentru retur.
Nu se cunosc adevaratele motive care ar putea duce la schimbarea staffu-ului tehnic, cert este insa ca se pregateste debarcarea lui Iuga si a lui Baldovin. La partida pe care CF Braila a sustinut-o miercuri in compania Gloriei Buzau, in tribuna stadionului Progresul s-au aflat trei galateni importanti, Ilie Hagioglu, seful Centrului de copii si juniori, dar si directorul sportiv al Otelului Galati, Vivi Stamate, antrenorul edhipei a doua a gruparii galatene si Puiu Antohi, fostul tehnician al Dunarii Galati, actualmente antrenor la Bujorii Tg. Bujor echipa care evolueaza in Liga a IV-a din orasul vecin. Daca primii doi au venit sa-i urmareasca la lucru pe fotbalistii cedati de Petre Grigoras la CF Braila, Antohi se pare ca este in acest moment optiunea conducatorilor echipei fanion a orasului Braila pentru postul de antrenor principal in locul lui Ionel Iuga.
Daca stirea se va confirma, ea se va incadra in optica obisnuita a clubului brailean. Cind nu sint bani apelam la Iuga cind apar insa fondurile aducem antrenori de prin alte parti. Despre jucatori nimic nou. CF Braila ii are legitimati deocamdata pe Budur, Olenic, Ghidarcea, Macare, Girleanu, dar probabil ca pe ultima suta de metri, ca si in anii precedenti, vor fi aduse si vedete, superjucatori gen Budescu sau Gnadt.
Cit despre promovarea juniorilor din propria pepiniera, aceasta va ramine din nou poate o solutie care va fi reactivata si repusa pe tapet la vara.

"Consiliul de Administratie este cel care ia deciziile importante" afirma Vasile Bratianu

Cu sabia lui Damocles deasupra capului Ionel Iuga s-a ocupat in continuare de pregatirea echipei. Ieri dimineata Iuga a condus un antrenament tehnico-tactic la stadionul Progresul la care au participat toti componentii lotului, iar dupa-amiaza a programat o sedinta cu caracter fizic la care i-a chemat numai pe jucatorii care au evoluat mai putin in partidele de verificare printre care s-au aflat M. Munteanu, Hristian, Moroianu, M. Coman.
Pentru vineri era programata o partida de verificare la Dunarea Calarasi, insa tot astazi era termenul limita pentru confirmarea actualei conduceri tehnice.
Contactat telefonic noul presedinte a infirmat ideea demiterii antrenorilor si a tinut sa mentioneze ca o astfel de decizie o poate lua doar Consiliul de Administratie: "Nu stiu de unde s-a iscat aceasta tevatura cu inlocuirea antrenorilor. Eu nu cunosc nimic in acest sens si numai Consiliul de Administratie este cel care decide schimbarile de acest gen, eu nu fac decit sa ma conformez si sa le pun in aplicare. Ceea ce pot sa confirm este faptul ca miine (n.r. vineri, 16 februarie) jucam un amical la Dunarea Calarasi, iar saptamina viitoare toti jucatorii isi vor primi drepturile financiare restante. Abia dupa aceea vom putea sa stabilim o strategie pentru retur".

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro