Mergi la conţinutul principal

Se pregătește evaluarea secretarilor Brăilei

* atât consilierii județeni cât și cei municipali au aprobat proiecte privind stabilirea reprezentanților instituțiilor în comisiile de evaluare a performanțelor profesionale individuale în privința secretarului general al județului, Dumitrel Priceputu, dar și în privința secretarului general al municipiului, Ion Drăgan * procedura s-a făcut prin vot secret

 

Consilierii județeni și cei municipali au stabilit, recent, cine va evalua activitatea prestată de secretarul județului, Dumitrel Priceputu, respectiv secretarul municipiului, Ion Drăgan, din ultima perioadă. În cadrul ultimelor ședințe ordinare ale CJ și CLM Brăila, consilierii și-au stabilit reprezentanți în comisiile de evaluare a celor doi funcționari publici. În ambele situații, desemnarea reprezentanților s-a făcut prin vot secret. Astfel, în cazul secretarului general al județului Brăila, Dumitrel Priceputu, evaluatori vor fi PSD-istul Fănel Burtea, ales cu 23 voturi ”pentru” și 7 ”împotrivă”, precum și liberalul Dănuț Lungu, ales cu 17 voturi „pentru” și 13 „împotrivă”. A mai fost propus de reprezentanții PMP și Viorel Botea, însă acesta a obținut doar 15 voturi ”pentru” și 15 ”împotrivă” (în total au fost 30 de voturi valabil exprimate și un vot nul).

”Domnilor consilieri, să evaluați cu foarte mare aplomb activitatea secretarului general al județului! Și o să vedem...”, le-a transmis colegilor președintele CJ Brăila, Francisk Chiriac, în spirit de glumă.

În cazul evaluării performanțelor secretarului general al Municipiului Brăila, Ion Drăgan, au fost patru consilieri propuși, însă desemnați doar doi: PSD-istul Sorin Boșneag, care a primit 18 voturi ”pentru” și 5 ”împotrivă”, precum și Daniela Rădulescu de la PMP, care a obținut același punctaj. Liberalul Petrică Popa, de asemenea propus, a luat doar 4 voturi ”pentru” și 19 ”împotrivă”, iar colegul său Florin Gheorghiță, 6 voturi ”pentru” și 17 ”împotrivă”.

Ambele proiecte au fost aprobate în unanimitate.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro