Mergi la conţinutul principal

Se oprește din nou apa în Chercea, Pietroiu și Baldovinești

* potrivit unui comunicat al Companiei de Utilități Publice Dunărea Brăila, va fi întreruptă furnizarea apei potabile luni, 6 iulie, de la ora 23.00, până marți, 7 iulie, ora 1.00 * vor fi afectați, de asemenea, brăilenii de pe Șoseaua Baldovinești, între Strada Livezilor și Șoseaua de Centură * săptămâna trecută, consumatorii din Pietroiu și Baldovinești au avut apa oprită circa patru zile, din pricina unor lucrări la rețea

 

 

 

Compania de Utilități Publice "Dunărea" Brăila a dat publicității un comunicat prin care anunță că va întrerupe, pentru a doua oară, furnizarea apei potabile pentru utilizatorii casnici, instituțiile publice și agenții economici din localitățile Baldovinești și Pietroiu. Întreruperea este programată de luni, 6 iulie 2020, ora 23.00, până marți, 7 iulie, ora 1.00, "pentru executarea unor lucrări la rețeaua de apă". Potrivit aceluiași comunicat, vor fi afectați și consumatorii amplasați pe Șoseaua Baldovinești (cartierul Nedelcu P. Chercea), între Strada Livezilor și Șoseaua de Centură.

"Ne cerem scuze față de utilizatorii afectați de aceste lucrări și îi asigurăm că societatea noastră  va face tot ce este necesar pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile într-un timp cât mai scurt. Totodată, îi rugăm toți abonații afectați de lucrări să-și asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei", se mai precizează în comunicatul companiei de apă.

În urmă cu mai bine de o săptămână, CUP Dunărea Brăila a mai întrerupt furnizarea apei potabile în cartierul Chercea și în cele două localități situate în zona metropolitană a Brăilei. Lucrările de modernizare au constat în montarea unui debitmetru care să monitorizeze debitul de apă potabilă furnizat în zona cartierului Chercea, în cadrul Stației de Pompare Apollo. Dacă în Chercea situația a fost ținută sub control, altfel au stat lucrurile în Baldovinești și Pietroiu. Oamenii ne-au contactat la redacție și s-au plâns că nu au avut apă la robinet mai bine de patru zile.

În prezent, în municipiul Brăila, sunt realizate lucrări privind zonarea (sectorizarea) orașului și instalarea de debitmetre, pentru o mai bună distribuție a apei în cartiere. Concomitent, continuă montarea de apometre cu citire la distanță, acțiunea urmând să se încheie anul acesta.    

 

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro