Mergi la conţinutul principal

Se oprește apa în Ianca, Berlești, Perișoru și Târlele Filiu

* marți, 18 mai, între orele 10.00 și 13.00, Compania de Utilități Publice „Dunărea” Brăila va întrerupe furnizarea apei potabile în cele patru localități, pentru executarea unor lucrări

 

Lucrare programată la rețeaua de alimentare cu apă a orașului Ianca și a localităților aparținătoare, cu afectarea tuturor abonaților casnici, a firmelor și a instituțiilor din zonă.

Potrivit unui comunicat remis presei în weekend, Compania de Utilități Publice (CUP) „Dunărea” Brăila anunță că va întrerupe furnizarea apei potabile în ziua de marți, 18 mai 2021, între orele 10.00-13.00, „pentru executarea unor lucrări la stația de alimentare cu energie electrică a Gospodăriei de apă Ianca”.

În aceste împrejurări, vor fi afectați de oprirea furnizării apei utilizatorii casnici, instituțiile publice și agenții economici din orașul Ianca și localitățile aferente - Berlești, Perișoru și Târlele Filiu - precum și agenții economici din zona industrială a orașului (inclusiv Bona Avis SRL) .

„Ne cerem scuze față de utilizatorii afectați de aceste lucrări și îi asigurăm că societatea noastră va face tot ce este necesar pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile într-un timp cât mai scurt. Totodată, îi rugăm pe abonații afectați de lucrări să-și asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei”, se mai precizează în comunicatul CUP „Dunărea” Brăila.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro