Mergi la conţinutul principal

Se oprește apa în cartierele Chercea și Minerva, pe Șos. Râmnicu Sărat și în satele Baldovinești și Pietroiu

* se va întâmpla luni, 27 martie* motivul sistării furnizării apei potabile: se efectuează lucrări de modernizare a Șoselei Baldovineşti printr-un proiect cu fonduri europene

 

 

 

Noi lucrări programate la rețeaua de alimentare cu apă potabilă a municipiului, cu afectarea mai multor zone ale orașului, precum și a două localități din zona metropolitană a Brăilei.

Astfel, Compania de Utilități Publice „Dunărea” SA Brăila anunță, printr-un comunicat, că va întrerupe furnizarea apei potabile în ziua de luni, 27 martie 2023, între orele 9.00 - 14.00, pentru executarea unor lucrări de modernizare a reţelei de apă potabilă pe Șoseaua Baldovineşti. În aceste împrejurări, vor fi afectați de oprirea furnizării apei potabile utilizatorii casnici şi agenţii economici din cartierul Nedelcu P. Chercea, Șoseaua Râmnicu Sărat (parţial), cartierul Minerva, precum și din satele Baldovineşti și Pietroiu, din vecinătatea Brăilei.

Regretăm faptul că vor fi afectați de aceste lucrări mai mulți utilizatori și îi asigurăm că societatea noastră va face tot ce este necesar pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile într-un timp cât mai scurt, dar aceste intervenții sunt necesare pentru modernizarea Șoselei Baldovinești printr-un proiect cu fonduri europene. Totodată, rugăm abonații afectați de lucrări să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei”, precizează reprezentanții Compania de Utilităţi Publice „Dunărea” SA Brăila.


 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro