Mergi la conţinutul principal

Se modifică programul centrelor de vaccinare

* autoritățile brăilene au decis, ieri, să scurteze programul de funcționare al centrelor de vaccinare din cauza interesului tot mai scăzut al populației pentru imunizare * singurul centru de vaccinare unde nu intervin schimbări este cel de la Brăila Mall, acesta fiind în continuare deschis de luni până duminică, între orele 8.00 - 20.00

 

Din cauza adresabilității tot mai scăzute a populației la vaccinarea anti-Covid, autoritățile brăilene au decis să modifice programul de funcționare al centrelor. O decizie în acest sens a fost adoptată în cursul zilei de joi, 3 februarie, în urma unei ședințe a Nucleului de Coordonare a Vaccinării împotriva SARS-CoV-2, din cadrul Centrului Județean de Conducere și Coordonare a Intervenției Brăila, după cum anunță Prefectura Brăila, pe pagina de Facebook a instituției. ”Ca urmare a monitorizării activității din centrele de vaccinare de pe raza municipiului și județului Brăila ne-am putut face o idee clară asupra fenomenului. În acest context s-a impus suspendarea activității în anumite cazuri și ajustarea programului unora dintre centre. De exemplu, am propus suspendarea definitivă a centrului de vaccinare din cartierul  Nedelcu Chercea, începând cu data de 5 martie”, a declarat prefectul județului Brăila, Iulian Timofei. Conform sursei citate, noul program al centrelor de vaccinare va fi următorul: Centrul de vaccinare amenajat la sala de sport a Școlii ”Nedelcu Chercea” va fi suspendat definitiv începând de sâmbătă, 05.03.2022; Centrul de vaccinare pediatric de la Șantierul Naval ”Vard” va funcționa, începând din 7 februarie, de luni până vineri, între orele 16:00 - 19:00;  Centrul de vaccinare amenajat la Liceul ”Anghel Saligny” va fi deschis de luni până vineri, între orele 16:00 - 20:00, sâmbătă și duminică în intervalul orar  10:00 - 14:00;  Centrul de vaccinare de la Spitalul Orășenesc Făurei va fi deschis de luni până vineri, între orele 12:00 - 14:00, iar Centrul de vaccinare Brăila Mall va funcționa după același program, la fel ca până acum, respectiv de luni până duminică între orele 8.00 - 20.00.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro