Mergi la conţinutul principal

Se menține programul de week-end la Serviciul de Pașapoarte Brăila

* numărul de cereri s-a triplat la Brăila, programul fiind prelungit zilnic până la ora 20.00, iar din 11 martie s-a decis să se lucreze și în week-end, până la sfârșitul lunii * programul de week-end se menține și în luna aprilie, în zilele de week-end: 2 - 3 aprilie, 9 - 10 aprilie, 16 - 17 aprilie

 

În aprilie, se menține programul de lucru de week-end la Serviciul de Pașapoarte Brăila. Numărul de cereri s-a triplat la Brăila, iar programul fiind  prelungit zilnic până la ora 20.00, iar din 11 martie s-a decis să se lucreze și în week-end, până la sfârșitul lunii. Acum, s-a stabilit să fie program de week-end și în aprilie. Potrivit datelor transmise de la Serviciul de Pașapoarte Brăila, având în vedere creșterea progresivă a numărului de cereri pentru eliberarea pașapoartelor, înregistrată în ultima perioadă în contextul situației geopolitice, vizând și proximitatea sărbătorilor pascale, în cadrul măsurilor de eficientizare a activității, pentru evitarea aglomerației și optimizarea timpilor de așteptare, Serviciul Public Comunitar de Pașapoarte Brăila prelungește programul de lucru cu publicul și în zilele de week-end: 2 - 3 aprilie, 9 - 10 aprilie, 16 - 17 aprilie, activitatea desfășurându-se în intervalul orar 8.00 - 16.00. “Folosim acest prilej pentru a oferi tuturor cetățenilor posibilitatea depunerii cererilor, în intervalul menționat, prin efectuarea programării online disponibilă la adresa www.epasapoarte.ro, precum și fără programare, în ordinea sosirii. Astfel, vă asigurăm de întreaga noastră dispinibilitate de cooperare pentru îndeplinirea obligațiilor legale, în scopul dinamizării activității și asigurării calității serviciului public prestat de către Serviciul Public Comunitar de Pașapoarte Brăila, în beneficiul cetățeanului”, este mesajul transmis de comisar șef Ionuț Toma, șeful instituției.

În condițiile în care este program și în week-end, este evitată astfel aglomerația exagerată. Depinde totuși și de numărul solicitărilor.

Situația este destul de complicată la serviciile de pașapoarte din întreaga țară, unde oamenii au început să se îngrămădească, pentru a fi siguri că pot pleca în alte țări, unde au nevoie de pașaport, asta dacă se va accentua conflictul dintre Rusia și Ucraina, din apropierea țării noastre.

După cum v-am informat în edițiile anterioare, brăilenii au început să se înghesuie pentru a-și scoate pașapoarte, multe persoane fiind speriate de conflictul armat. Dacă înainte de izbucnirea războiului erau 100 de cereri pe zi, acum se primesc 300 de cereri. De la Serviciul de Pașapoarte Brăila s-au dat asigurări că situația este echilibrată, mai ales că programul a fost prelungit.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro