Mergi la conţinutul principal

Se fac angajări şi la ISU Brăila din sursă externă

• brăilenii cu vârste cuprinse între 18 şi 27 de ani, care consideră că au aptitudinile necesare pentru a deveni pompieri cu acte în regulă, se pot înscrie, de astăzi, la concursul care se va desfăşura la jumătatea lunii noiembrie

 

După Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Brăila, care a început deja procedurile pentru completarea posturilor vacante cu personal provenit din sursă externă, deci cu civili care nu e obligatoriu să fi activat până în prezent în sitemul poliţienesc, a venit şi rândul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Dunărea” Brăila să procedeze la fel. Astfel, ISU organizează concurs pentru ocuparea a 12 posturi vacante de subofiţer de execuţie.

După cum ne-a informat biroul de presă al instituţiei, recrutarea se face „din sursă externă, din rândul oricăror persoane care deţin aptitudinile, abilităţile şi cunoştinţele necesare pentru ocuparea posturilor vacante, inclusiv persoane care fac deja parte din efectivele Minsterului Afacerilor Interne, care îndeplinesc condiţiile legale în vederea încadrării din sursă externă”.

Din cele 12 posturi, 10 sunt de subofiţer operativ principal – servant, iar două de conducător auto (autospeciale). Candidaţii trebuie să întrunească următoarele condiţii: să aibă studii liceale, cu diplomă de bacalaureat, să fie apţi medical, fizic şi psihic pentru funcţia de subofiţer operativ şi să deţină carnet de conducere categoria B. Cei care optează pentru postul de şofer trebuie să aibă şi permis categoria C.

Candidaţii trebuie să aibă vârsta de minim 18 ani şi maxim 27 ani împliniţi în anul desfăşurării concursului. Cererile de înscriere trebuie depuse personal, la sediul ISU Brăila, de pe Bdul. Dorobanţilor, nr. 468, în perioada 17 – 24 octombrie a.c., în fiecare zi lucrătoare, în intervalul orar 8.30 – 16.00. Dosarul de recrutare complet se va depune până la data de 7 noiembrie, orele 16.00.

Concursul propriu-zis se va desfăşura în perioada 14 – 17 noiembrie şi va consta în susţinerea următoarelor probe: evaluarea performanţei fizice şi testul scris (test grilă), pentru verificarea cunoştinţelor necesare îndeplinirii atribuţiilor postului.

Date suplimentare privind condiţiile de participare şi modul de desfăşurare a concursului pot fi găsite pe site-ul www.isubraila.eu şi la sediul inspectoratului.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro