Mergi la conţinutul principal

Se deschide patinoarul public de lângă Grădina Mare

* astăzi, sâmbătă, 14 decembrie, este prima zi din acest sezon în care brăilenii amatori de patinaj au acces pe gheaţă * tarifele rămân aceleaşi de anul trecut * instalaţia de răcire a avut nevoie de reparaţii, însă acum funcţionează în parametri optimi, iar stratul de gheaţă este mai consistent decât în sezoanele precedente, dau asigurări administratorii patinoarului

 

 

Patinoarul administrat de Serviciul de Utilitate Publică, Administrare şi Gospodărire Locală (SUPAGL), de lângă Grădina Mare, se deschide astăzi, sâmbătă, 14 decembrie, începând cu ora 10.00. Tariful rămâne acelaşi ca şi anul trecut, 9 lei de persoană pe oră, existând posibilitatea să se achite şi doar jumătate de oră de acces pe gheaţă, adică 4,5 lei. Se pot închiria şi patine, cu 10 lei perechea pe oră. Cine vine cu patine de acasă şi vrea să le ascută poate beneficia de acest serviciu, contra sumei de 9 lei.

Programul de lucru cu publicul va fi de la 13.00 la 21.00, luni, miercuri şi vineri, iar marţea, joia, sâmbăta şi duminica patinoarul va fi deschis de la ora 9.00 până la ora 21.00. În fiecare zi vor fi pauze pentru refacerea gheţei, în intervalele orare 12.00 - 13.00; 15.00 - 16.00 şi 18.00 - 19.00.

Conducerea SUPAGL ne-a declarat că patinoarul nu a putut fi deschis mai devreme deoarece a fost nevoie de câteva reparaţii la instalaţia de răcire. “A fost o primă etapă a unei reparaţii capitale, dacă putem spune aşa. S-a schimbat dedurizatorul de apă şi s-au mai pus la punct şi alte aspecte. Costurile intervenţiilor se ridică la circa 50.000 lei. Anul viitor va trebui să înlocuim schimbătoarele de căldură cu altele noi, ceea ce va presupune, de asemenea, tot un cost situat în jurul valorii de 50.000 lei. Deocamdată, instalaţia a fost adusă în parametri optimi de funcţionare şi putem spune că stratul de gheaţă este mai gros şi mai bun decât în anii trecuţi, iar acest lucru va putea fi observat de toţi cei care vor veni să patineze”, ne-a declarat directorul Dumitru Munteanu.

Tot în această toamnă, a fost vopsită întreaga structură metalică a patinoarului, o investiţie ce s-a ridicat, de asemenea, la câteva zeci de mii de lei.

După cum se ştie, costurile de întreţinere ale patinoarului sunt asigurate de Primărie şi de Consiliul Judeţean care contribuie cu câte 100.000 de lei pe an.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro