Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Se deschide "Expo Christmas Day"

Camera de Comert, Industrie si Agricultura (CCIA) Braila organizeaza, in perioada 15 - 18 decembrie, in Holul Monumental al Teatrului "Maria Filotti", cea de a XII - a editie a expozitiei "Christmas Day".
La editia din acest an s-au inscris 12 firme, care vor expune dulciuri, jucarii, cosmetice, felicitari, ornamente de Craciun, confectii, mobilier, oferte de turism si de organizari de diverse evenimente.
"Fidela obiectivelor sale de dinamizare a pietei locale, CCIA Braila a reusit, si anul acesta, realizarea intregului program expozitional pe care si l-a propus, program care se finalizeaza in mod fericit cu expozitia "Christmas Day", chiar in perioada sarbatorilor de iarna.
In ciuda conditiilor economice dificile, CCIA a mobilizat totusi 12 firme, binecunoscute in Braila, care isi vor expune produsele in spatiul amenajat special pentru acest eveniment.
Am considerat ca, la sfirsit de an, organizarea unei astfel de expozitii este binevenita pentru orasul nostru, fapt demonstrat dealtfel de numarul important de vizitatori care parcurg standurile expozitionale. Amplasarea expozitiei chiar in centrul orasului, intr-o locatie deosebita cum este Teatrul Maria Filotti, confera un plus de eleganta intregii manifestari si sintem convinsi ca acest fapt va fi apreciat atit de expozanti, cit si de vizitatori", ne-a declarat Ioan Chiriacescu, directorul executiv al Camerei brailene.
Expozitia va fi deschisa zilnic, intre orele 10.00 - 18.00.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii