Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Se cauta specialisti in invatamintul la distanta, dezvoltarea retelelor scolare si traducatori

Pentru Proiectul "Asistenta tehnica pentru dezvoltare institutionala in modernizarea invatamintului profesional si tehnic, Phare TVET RO 2003/005" se angajeaza experti, pe trei luni, pentru invatamintul la distanta. Acesti experti trebuie sa faca parte din echipa care va pregati autorii ghidurilor de elaborare a modulelor de invatamint la distanta. Candidatii trebuie sa aiba minim cinci ani de experienta in sectorul invatamintului vocational si tehnic la distanta. Participarea la un proiect Phare TVet va fi considerata un avantaj.
Se mai angajeaza si specialisti pentru dezvoltarea retelelor scolare, pentru sase luni, care va oferi asistenta tehnica centrelor de resurse si scolilor din cadrul proiectului pentru dezvoltarea de retele scolare active si eficiente, la nivel local si la nivel regional. Candidatii trebuie sa aiba minim cinci ani de experienta in sectorul invatamintului vocational si tehnic, experienta in dezvoltarea de parteneriate. Participarea la proiectul Phare TVET 0108.01 sau Phare 2002 este considerata un avantaj.
Se mai cauta si traducator-interpret, contract de munca 8 ore pe zi sau cu timp partial, cu durata limitata pina la 31 octombrie 2006, cu posibilitate de prelungire, care vor avea sarcina de a traduce documentele elaborate in cadrul proiectului, din limba romana in limba engleza sau invers si asigurarea serviciilor de interpretariat in cadrul sedintelor de lucru. Se cere experienta minima in proiecte educationale si minim doi ani de experienta ca traducator-interpret.
Aplicatiile se pot trimite pina pe 24 martie, prin posta electronica, la adresele: Monica Dvorski, Director de Programe, Centrul Educatia 2000^, e-mail: mdvorski@cedu.ro; camb-ed@mottmac.ro, specificind in subiectul mesajului pozitia pentru care se trimite candidatura. Aplicatia va contine un curriculum vitae, in format standard tip Phare, redactat in limba engleza si o scrisoare de intentie de o pagina in care sa se argumenteze candidatura pentru una dintre pozitiile descrise mai sus.
Posturile sint scoase la concurs prin Cambridge Education in parteneriat cu Scottish Qualification Authority si Centrul Educatia 2000^, care au fost contractati de catre Ministerul Integrarii Europene.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii