Mergi la conţinutul principal

Se apropie Festivalul National de Folk "Chira Chiralina"

In perioada 7 - 9 noiembrie, la Casa Tineretului are loc cea de-a III-a editie a Festivalului National de Folk "Chira Chiralina". Presedintele juriului este Nicu Alifantis. De asemenea, juriul este compus din personalitati ale muzicii de gen, redactori radio, TV, personalitati culturale locale.
Scopul festivalului concurs consta in descoperirea si promovarea de noi talente interpretative si de creatie ale muzicii folk, de continuarea unei importante traditii a genului la Braila. Pe toata durata festivalului vor avea loc recitaluri de muzica folk, prin care tinerii concurenti vor putea veni in contact cu nume consacrate ale genului, intilniri cu producatori muzicali si un tirg de muzica si carte, unde vor avea loc lansari de albume discografice.
La inscrierea pentru concurs pot participa cetateni romani si straini, rezidenti sau azilanti in Romania, indiferent de sex si religie.
Se pot inscrie in competitie concurenti cu virsta pina in 30 de ani, implinita in anul in curs. Concursul se desfasoara live, pe doua sectiuni: solisti si grupuri. Laureatii marilor premii ai editiilor precedente nu pot participa la concurs.
Marele premiu al Festivalului National de Folk se ridica la 2.500 lei.
Pentru sectiunea solisti, premiul I este de 1.000 lei, premiul II de 750 lei, iar premiul III, 500 lei. In ceea ce priveste sectiunea grupuri, valoarea premiului I este de 2.000 lei. Cistigatorul premiului II va primi 1.500 lei, iar cel care va intra in posesia premiului III va lua 1.000 lei.
Se vor mai acorda Premiul "Nicu Alifantis" si premii speciale.
Evenimentul este organizat, anual, de Consiliul Judetean Braila si Centrul de Creatie.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

Obiectiv Vocea Brailei 2022

Continutul acestui site este proprietatea SC Double P Media SRL. Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul SC Double P Media SRL

Analiza WEB