Mergi la conţinutul principal

Scolile vor avea din nou bani de cheltuit

In sedinta de Guvern de acum doua zile, aproape 4.000 de scoli au mai primit 400 de milioane de lei pentru continuarea lucrarilor de consolidare, reparare si reabilitare. Sumele se vor transfera catre bugetele locale prin intermediul inspectoratelor scolare in termen de 15 zile de la publicarea actului normativ in Monitorul Oficial. De asemenea, inca 100 de milioane s-au mai alocat pentru demararea licitatiilor pentru viitoarele obiective de investitii.
Prin aceasta alocare suplimentara de fonduri Guvernul urmareste: imbunatatirea dotarii scolilor cu mijloace de invatamint didactic, reabilitarea spatiilor de invatamint si sociale destinate elevilor, realizarea unor lucrari de investitii si consolidare, reparatii capitale, precum si un intreg set de masuri menite sa asigure mentinerea in stare buna de functionare a intregului patrimoniu al unitatilor scolare.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

Director general: Monica Paraschiv

Director: Silvia Preda

Şef departament publicitate: Sorin Preda

Redactor Şef: Florentin Coman

Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu